Ποδόσφαιρο

Με το βλέμμα στη Νίκη

Με το βλέμμα στη Νίκη

Επιστροφή στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού μετά το χθεσινό ρεπό που έδωσε ο Γιάννης Αναστασίου.

Η ομάδα μετά την νίκη επί του Ολυμπιακού Βόλου για την πρεμιέρα του κυπέλλου στρέφει την προσοχή της στον αγώνα πρωταθλήματος με την άλλη ομάδα της πόλης, τη Νίκη (28/9 16:00) στην Λεωφόρο.

Οι «πράσινοι» έχουν μόνο στόχο τους τρεις πόντους για να διατηρήσουν το καλό κλίμα που επικρατεί ενόψει και την κρίσιμης αναμέτρησης με την Εστορίλ στην Πορτογαλία για το Europa League.

Σε σχέση με τον αγώνα του Βόλου επιστρέφουν οι Σίλντενφελντ και Ζέκα που είχαν μείνει στην Αθήνα προκειμένου να ξεκουραστούν, ενώ υποψηφιότητα για το αρχικό σχήμα βάζουν και οι Ντίνας, Νάνο που ταξίδεψαν μέχρι τον Βόλο, ωστόσο δεν αγωνίστηκαν.

Ευχάριστος «πονοκέφαλος» για τον Γιάννη Αναστασίου η καλή αγωνιστική εικόνα που έδειξαν ο Λουκ Στιλ και ο Εμίρ Μπαϊράμι. Οι δύο παίκτες είναι πιθανό να χρησιμοποιηθούν και πάλι στην ενδεκάδα στον αγώνα πρωταθλήματος.

Για το παιχνίδι της προσεχούς Κυριακής εκτός είναι σίγουρα οι Μέντες, Μπεργκ και Σπυρόπουλος, με τον πρώτο όμως να υπολογίζεται κανονικά για τα δύο επόμενα.

Exit mobile version