ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Εγκωμιαστικά λόγια για Καρνέζη

Άλλη μία πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Ορέστης Καρνέζης με τους Ιταλούς να συνεχίζουν τα εγκωμιαστικά σχόλια για την πολύ καλή παρουσία του.

Εγκωμιαστικά λόγια για Καρνέζη

Ο Ορέστης Καρνέζης πρόσθεσε μια ακόμη πολύ καλή εμφάνιση στο ενεργητικό του βοηθώντας την Ουντινέζε να φύγει με νίκη 1-0 από το «Ολίμπικο» της Ρώμης απέναντι στη Λάτσιο.

Στις κριτικές του ιταλικού Τύπου είναι ο παίκτης με την υψηλότερη βαθμολογία από τους νικητές. «Είναι η ευχάριστη έκπληξη στο ξεκίνημα της σεζόν για την Ουντινέζε. Συνεχίζει να εντυπωσιάζει. Εμπνέει εμπιστοσύνη στα μετόπισθεν, είναι πάντα έτοιμος και δεν διστάζει να βάλει φωνές στους αμυντικούς του… Πρόσφερε ασφάλεια στα μετόπισθεν και είχε σωστές αντιδράσεις σε δύσκολες καταστάσεις. Ήταν πειστικός… Δεν έκανε κάποια εξαιρετικά δύσκολη επέμβαση, αλλά οι αμυντικοί έχουν το κεφάλι τους ήσυχο μαζί του κι αυτό δεν είναι μικρό πράγμα»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.