Ποδόσφαιρο

Ατομικό για τρεις

Ατομικό για τρεις

Την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με τη Νίκη Βόλου ξεκίνησαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού. Ατομικό ακολούθησαν οι Μέντες, Σπυρόπουλος και Κότσαρης.

Οι τρεις παίκτες υποφέρουν από τραυματισμούς με τον Ολλανδό μέσο να υπολογίζεται ότι θα είναι διαθέσιμος για τα επόμενα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Όσον αφορά στα της προπόνησης οι παίκτες μετά το αρχικό ζέσταμα, συνέχεια χωρίστηκαν σε δυο γκρουπ όπου το ένα έκανε ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και το άλλο πάσες ενώ ολοκλήρωσαν με οικογενειακό δίτερμα.

Ο Μάρκους Μπεργκ συνέχισε κανονικά το πρόγραμμά του.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά αύριο στις 5 το απόγευμα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

Ακολούθησε το στο Google News
Exit mobile version