ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πονάει ο Νέλσον, «πονάει» και ο ΠΑΟ

Οι τραυματισμοί που ταλαιπωρούν τον Παναθηναϊκό από το ξεκίνημα της προετοιμασίας του είναι κάτι που έχει προκαλέσει τεράστιο «πονοκέφαλο» στις τάξεις της τεχνικής ηγεσίας. Μεγαλύτερη ανησυχία όμως υπάρχει για την κατάσταση του Ντε Μάρκους Νέλσον.

Πονάει ο Νέλσον, «πονάει» και ο ΠΑΟ

Ο τραυματισμός του Αμερικανού στην κνήμη ίσως να μην είναι τόσο απλός και αυτό είναι κάτι που έχει προβληματίσει έντονα τους «πρασίνους» και το ενδεχόμενο αντικατάστασής του είναι πλέον κάτι που τριβελίζει το μυαλό τους. Μπορεί να τον κρατήσουν τον Νέλσον και απλά να πάρουν έναν παίκτη στη θέση του για όσο διάστημα θα χρειαστεί να αποθεραπευτεί, για 1-2 μήνες περίπου.

Ίσως αυτός είναι και ο λόγος που έχουν τρενάρει και τις όποιες κινήσεις τους όσον αφορά την ενίσχυση της ομάδας. Διότι, μπορεί στα αρχικά τους πλάνα, εκτός από έναν αθλητικό ψηλό που ψάχνουν να ήταν η απόκτηση κι ενός παίκτη που θα αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια στις θέσεις «3» και «4», ωστόσο αν οι γιατροί εκτιμήσουν ότι το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Νέλσον στην κνήμη είναι πιο σοβαρό (φόβοι για περιοστίτιδα) και τον υποχρεώσει να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για πολύ καιρό, τότε είναι πολύ πιθανό να κινηθούν για πόιντ γκαρντ.

Ωστόσο δεν είναι εύκολη απόφαση, διότι ο Ντε Μάρκους Νέλσον, είναι ένας παίκτης που μπορεί να δώσει πολλές λύσεις στην ομάδα. Προσωπικά θεωρώ ότι είναι από τις καλύτερες μεταγραφές του Παναθηναϊκού τη φετινή σεζόν και οι «πράσινοι» είναι διατεθειμένοι να εξαντλήσουν όλα τα περιθώρια, πριν αποφασίσουν να προχωρήσουν στην αντικατάστασή του. Όσον αφορά το θέμα του ψηλού, δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις τις επόμενες μέρες.

Βγήκαν αποδόσεις: Τόσο δίνουν οι στοιχηματικές να ντυθεί στα πράσινα ο Βεζένκοφ!
Βγήκαν αποδόσεις: Τόσο δίνουν οι στοιχηματικές να ντυθεί στα πράσινα ο Βεζένκοφ! 31.036 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ρούλα Στεφανάκη

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.