ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Πρεμιέρα για το πινγκ πονγκ

Ξεκινούν από αύριο οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων επιτραπέζιας αντισφαίρισης του Παναθηναϊκού. Στόχος για την ανδρική ομάδα, που έχει ενισχυθεί είναι η καλή πορεία και φυσικά η άνοδος στη μεγάλη κατηγορία ενώ για τις γυναίκες είναι το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα.

Πρεμιέρα για το πινγκ πονγκ

Η σύνθεση της ανδρικής ομάδας: Βασιλείου Διονύσης, Μαλινάκης Αντώνης, Κύρου Κλαούντιο, Παΐζης Γεράσιμος

Η σύνθεση της γυναικείας ομάδας: Γκούρλια Βάσω, Μιχελάρου Μαρία, Μαρούσκου Ειρήνη, Καραμανίδου Σοφία, Γεωργίου Μέλανι.

Το πρόγραμμα αγώνων:

ΑΝΔΡΕΣ (όλοι οι αγώνες της κατηγορίας θα γίνουν στο ΣΕΦ) 27/9 Παναθηναϊκός Α.Ο-Α.Ο Ηράκλειο 2001 (16:00) 28/9 Α.Σ.Γυμνάσιο – Παναθηναϊκός Α.Ο (10:00) 28/9 Παναθηναϊκός Α.Ο- Α.Ο Παγώνα Πάτρας (13:00)

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.033 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

ΓΥΝΑΙΚΕΣ 27/9 Ο.Φ.Ν. Ιωνίας – Παναθηναϊκός Α.Ο. (15:00) 28/9 Παναθηναϊκός Α.Ο. – Γ.Σ. Άρης Βούλας (12:00)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.