ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τα οφέλη μιας… απογείωσης

Η απόκρουση του Λουκ Στιλ στην μεγάλη ευκαιρία του Βόλου στο τέλος έσωσε την ομάδα από ένα must win παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό, δύο μέρες μετά το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη.

Τα οφέλη μιας... απογείωσης

Κρίνοντας απ’ το σούσουρο που δημιούργησε στο περιβάλλον τους τ’ αποτελέσματα Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ στο κύπελλο, πάλι καλά να λέμε που ο Παναθηναϊκός δεν έκανε γκέλα στον Βόλο κι ας φλέρταρε μ’ αυτήν κυρίως λόγω των χαμένων ευκαιριών που έδωσαν δικαίωμα στην ελπίδα στο γηπεδούχο μέχρι το τέλος.

Οι εφημερίδες «περιποιήθηκαν» δεόντως τους παραδοσιακούς αντιπάλους για τις μη πειστικές τους εμφανίσεις, ενώ ο περσινός φιναλίστ  απειλείται με πρόωρο αποκλεισμό στον δεύτερο τη τάξει θεσμό αν δεν κάνει το 2/2 εναντίον ΠΑΣ, Κέρκυρας. Φαντάζεστε να μην είχε απογειωθεί ο Λουκ Στιλ στη φάση του 88΄ και το ματς με τον Παναιτωλικό για την 2η αγωνιστική του ομίλου (28.10) να είχε χαρακτήρα «τελικού», δύο μόλις μέρες μετά το ντέρμπι στο Φάληρο;

Δημήτρης Στρατής

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.