ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μέσοι που αλληλοσυμπληρώνονται

Τα χαρακτηριστικά των χαφ του Αναστασίου δίνουν υπεροπλία στον ΠΑΟ αφού ο κυπελλούχος αν έχει φορμαρισμένους μέσους μπορεί να απειλήσει τον αντίπαλο ποικιλοτρόπως.

Μέσοι που αλληλοσυμπληρώνονται

Χαρούμενος ήταν ο προπονητής με την εμφάνιση κάμποσων μονάδων στο Βόλο (Δώνης, Μπούι, Μπαϊράμι, Ατζαγκούν), πάνω που το αγωνιστικό πρόγραμμα αρχίζει και βαραίνει, συνεπώς απαιτούνται βοήθειες απ΄ όλους.

Με τον Μπεργκ τραυματία, τον Πέτριτς ντεφορμέ και τον Αμπέντ στο Νιούκαστλ η ομάδα έχει χάσει μεγάλο μέρος της ιπποδύναμής της στην επίθεση, αναγκαστικά πρέπει να πάρει τέρματα από χαφ που πατούν περιοχή. Το καλό είναι πως πολλοί μέσοι δείχνουν να πατούν γερά, χαροποιώντας το τεχνικό τιμ που βλέπει ότι τα χαρακτηριστικά των ποδοσφαιριστών  αλληλοσυμπληρώνονται.  Π.χ Μπαϊράμι, Ντίνας είναι ικανοί στο τρέξιμο με τη μπάλα στα πόδια, μια χαρά για δημιουργία ρηγμάτων από το πλάι.

Ο Ατζαγκούν πέρσι ήταν ο κεντρώος με τη μεγαλύτερη παραγωγικότητα μετά τον Αμπέντ, ήδη μετρά 2 «τεμάτια». Ο Δώνης αρχίζει και ξεπετιέται στο «8» έχοντας επίγνωση του χώρου (σούπερ οι μπαλιές σε Καρέλη στα Περιβόλια και Μπούι στο κύπελλο), ενώ ο Ολλανδός μ’ ένα δοκάρι και μια μπαλιά «πάρε-βάλε» στον Καρέλη ελπίζουμε να… πήρε μπρος!

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 73.313 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δημήτρης Στρατής

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.