ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Βέλιτς: «Ο ΠΑΟ το πάνω χέρι»

Ο Γιάσμικο Βέλιτς μίλησε στην εφημερίδα «RealNews» και τόνισε ότι οι πράσινοι έχουν το πάνω χέρι στην αναμέτρηση με την Εστορίλ.

Βέλιτς: «Ο ΠΑΟ το πάνω χέρι»

«Για να νικήσει, όμως, πρέπει να είναι καλός. Να καταθέσει ενέργεια, να έχει συνοχή και πρωτοβουλία, να είναι το αφεντικό του ματς. Θα το πω απλά. Αν είναι κακός, μπορεί να ηττηθεί. Αν είναι καλός, πιθανότατα θα κερδίσει. Από εκείνον εξαρτάται ο ρυθμός και η εξέλιξη του αγώνα», ανέφερε αρχικά στην εφημερίδα «RealNews» ο πρώην τεχνικός διευθυντής και προπονητής του «τριφυλλιού».

Ενώ στη συνέχεια ανέλυσε την Εστορίλ, λέγοντας: «Κάθε χρόνο φεύγουν οι 3-4 καλύτεροι παίκτες της και έρχονται άλλοι 4-5. Φέτος έφυγε ο προπονητής της. Μιλάμε για μια καινούργια ομάδα, η οποία είναι στη φάση δημιουργίας και σταθεροποίησης. Δεν έχει μεγάλη σχέση με την περσινή ομάδα που ήταν πολύ πιο συμπαγής με ταυτότητα, αρκετά πιεστή, με πρωτοβουλία στο παιχνίδι της και καλή τόσο αμυντικά όσο και στη διαχείριση της μπάλας. Η εικόνα της εξαρτάται αρκετά από το αν θα μπορέσει να έχει κατοχή της μπάλας, ειδικά στην έδρα της. Γενικά είναι προβλέψιμη. Έχει καλή δυναμική στα άκρα της, με αξιόλογους μπακ και τους Κούκα, Σέμπα στις δύο πτέρυγες, δύο παίκτες γρήγορους, διεισδυτικούς, οι οποίοι μπορούν να κάνουν τη ζημιά. Είναι επικίνδυνη πολύ στις στατικές φάσεις, αφού ήδη έχει σκοράρει αρκετές φορές φέτος».

Ενώ ο Βέλιτς ολοκλήρωσε τη συνέντευξή του σημειώνοντας: «Αν ο αντίπαλος πάρει την πρωτοβουλία και τους υποχρεώσει σε παθητικό ρόλο, έχουν πρόβλημα. Απλώνονται καλά, αλλά χωρίς επιθετικότητα στο ένα τρίτο του γηπέδου. Συνήθως η ομάδα δεν έχει τον έλεγχο του αγώνα και μέχρι τώρα είναι απρόβλεπτη. Παίζει με 4-2-3-1 ή με 4-4-1-1. Νομίζω πως ο Παναθηναϊκός έχει τον πρώτο λόγο».

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 73.359 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.