ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Αποκλεισμός σοκ για τις γυναίκες

Ο Παναθηναϊκός έπεσε θύμα έκπληξης και αποκλείστηκε από το β' γύρο του κυπέλλου Ελλάδος στο γυναικείο μπάσκετ.

Αποκλεισμός σοκ για τις γυναίκες

Οι πράσινες τέθηκαν εκτός συνέχειας στον δεύτερο γύρο της διοργάνωσης γνωρίζοντας ήττα-σοκ από τον Κρόνο με 45-38.

Τα κορίτσια του Πέτρου Πρέκα δεν μπόρεσαν σε κανένα σημείο να ελέγξουν το ματς απέναντι στον Κρόνο Αγίου Δημιτρίου και με τις απουσίες των Έιβερι, Γλυνιαδάκη και Όλιβερ να είναι κάτι παραπάνω από εμφανείς, δεν κατάφεραν να υπερκεράσουν το εμπόδιο της ομάδας του Μπραχαμίου.

Δεκάλεπτα:10-11, 21-17, 36-32, 45-38.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.134 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κρόνος Αγίου Δημητρίου (Χατζηδάκης): Πανταζή 12, Ζικιρίδου 6, Ξάνθου 2, Καμμένου 10(2), Μπακάλη 6, Σπαθάρη 2, Εμμανουηλίδου 7, Οικονομάκη, Τζανετάτου.

Παναθηναϊκός (Πρέκας): Αυτζή 15(1), Σλούκα 11 (3), Κυριακοπούλου 7, Καλέντζου 5, Καλημέρη, Κόνιαλη, Δανούση.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του δεύτερου γύρου, καθώς και τα ζευγαρώματα της επόμενης φάσης:

Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου

Αναγέννηση Ν.Ρυσίου – Αθηναϊκός 71-65 Άρης Πετρούπολης – Κώων Ιπποκράτης 68-67παρ. (κ.α.57-57) Τερψιθέα Γλυφάδας – Ολυμπιακός Βόλου 70-56 ΚΑΟ Μελισσίων – Νίκη Λευκάδας 43-40 Πρωτέας Βούλας – ΠΑΟΚ 65-43 ΑΟ Σερρών – Σούρμενα Ελληνικού 26-65 Κρόνος Αγίου Δημητρίου – Παναθηναϊκός 45-38 Ολύμπια Λάρισας – Παναθλητικός Συκεών 59-61

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...