ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Ο κόσμος μπορεί να περίμενε κάτι καλύτερο»

Παρουσιάστηκαν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα από τον Παναθηναϊκό με τους παίκτες να δηλώσουν έτοιμοι για την πρόκληση.

«Ο κόσμος μπορεί να περίμενε κάτι καλύτερο»

Εκείνος  που ξεκίνησε τις τοποθετήσεις ήταν ο Χρήστος Μπούρμπος. Ο αμυντικός του Παναθηναϊκού, υποστήριξε ότι ο κόσμος μπορεί να περίμενε κάποιο καλύτερο όνομα αλλά θα προσπαθήσει να βγάλει ασπροπρόσωπους όσους τον επέλεξαν.

«Καταρχήν θέλω να πω ότι είναι πάρα πολύ χαρούμενος για τη μεταγραφή μου στον Παναθηναϊκό. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν και με έφεραν στην ομάδα. Ξέρω πόσο δύσκολη απόφαση ήταν λόγω της ηλικίας μου αλλά και από τον κόσμο που μπορεί να περίμενε κάτι καλύτερο σαν όνομα. Εγώ θέλω να τους βγάλω ασπροπρόσωπους. Θεωρώ ότι παιχνίδι με το παιχνίδι θα γίνομαι καλύτερος. Σίγουρα υπάρχουν άλλες απαιτήσεις στην ομάδα και ήθελα χρόνο για να προσαρμοστώ» ήταν η τοποθέτηση του 32χρονου αμυντικού.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Ουασίμ Μπούι: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Ευχαριστώ το  προπονητικό τιμ και τους ανθρώπους που με έφεραν εδώ» και συνέχισε αναφερόμενος στην ομάδα: «Έχουμε πολύ καλή ομάδα και δουλεύουμε σκληρά. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος του Παναθηναϊκού. Οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι πάρα πολύ καλές και όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα. Θα κάνω ότι μπορώ για τους φιλάθλους».

Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα
Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα 8.632 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Τιμή ο Παναθηναϊκός»

Ιδιαίτερα μακροσκελής ήταν η τοποθέτηση του Λουκ Στιλ. Ο Άγγλος πορτιέρο τόνισε ότι είναι ιδιαίτερη τιμή για εκείνον να αγωνίζεται στον Παναθηναϊκός.

«Είμαι πολύ υπερήφανος που βρίσκομαι στον Παναθηναϊκό και είναι ιδιαίτερη η τιμή για σένα. Έχω ξαναπεί ότι στην Αγγλία ο Παναθηναϊκός είναι πολύ σεβαστός και τον έβλεπα όταν έπαιζε με αγγλικές ομάδες. Τον ξέρουν όλοι οι φίλοι μου, η οικογένεια μου κλπ.

Η πρόκληση του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου ήταν ο λόγος που ήρθα και έκανα ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα μου.  Είμαι ευτυχισμένος που έπαιξα στους δύο προηγούμενους αγώνες, είμαι εδώ για να μάθω και να βοηθήσω» σχολίασε αρχικά ο 30χρονος τερματοφύλακας.

Στην συνέχεια τοποθετήθηκε σχετικά με την προσαρμογή του στην Ελλάδα: «Έχω προσαρμοστεί. Στην αρχή είχε πολύ ζέστη, μου φαινόταν λίγο περίεργο αλλά έχω εγκλιματιστεί με τις συνθήκες. Κατά τα άλλα, το ποδόσφαιρο σε όλες τις χώρες είναι το ίδιο. Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού με αγκάλιασαν και με βοήθησαν».

Ρωτήθηκε και για το αν πιστεύει ότι θα αγωνιστεί την Πέμπτη με την Εστορίλ: «Δεν ξέρω αν θα παίξω ή όχι την Πέμπτη αλλά εγώ προετοιμάζομαι το ίδιο. Θα είναι μια πρόκληση για όλους μας την Πέμπτη και ένα σκληρό ματς. Είναι καλό να ξεκινάς εντός έδρας και μετά να παίζεις εκτός έδρας».

Τέλος, υποστήριξε για τις διαφορές αγγλικού και ελληνικού ποδοσφαίρου: «Υπάρχουν κάποιες διαφορές με την Αγγλία αλλά μετά από 5-6 περίπου προπονητές τερματοφυλάκων στην καριέρα μου παίρνω διαφορετικά πράγματα. Εδώ είναι πολύ σκληρή η προπόνηση αν και είναι λιγότερη ώρα. Στην Αγγλία κάναμε δύο ώρες αλλά πιο χαλαρά. Εδώ κάνουμε μια ώρα σκληρή με πολύ μεγαλύτερη ένταση» ενώ τόνισε τις καλές του σχέσεις με τον Κοτσόλη: «Έχω άριστη σχέση με τον Στέφανο και τα άλλα παιδιά».

«Θα μπορέσω να αναπτυχθώ»

Ως ένα βήμα στην καριέρα του βλέπει τον Παναθηναϊκό ο Βαλμίρ Μπερίσα που στη συνέχεια ζήτησε χρόνο προκειμένου να δείξει την αξία του.

«Είναι ένα μεγάλο βήμα για την καριέρα μου και είναι ιδιαίτερη η χαρά μου. Θα μπορέσω να αναπτυχθώ. Δεν έχω παίξει ακόμα πολύ όμως χρόνο με τον χρόνο θα τα καταφέρω. Στη Ρόμα κάναμε προπόνηση σε πλαστικό τάπητα ενώ εδώ κάνουμε σε φυσικό χόρτο και θέλω χρόνο» επεσήμανε ο Σουηδός επιθετικός.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.