Μπάσκετ

Αναμένει για Νέλσον, προβάδισμα ο Γιούιν

Αναμένει για Νέλσον, προβάδισμα ο Γιούιν

Το τεχνικό και το ιατρικό επιτελείο του «Εξάστερου» δουλεύουν στα… κόκκινα τις τελευταίες ημέρες, καθώς άπαντες αναμένουν να δουν το μέγεθος της ζημιάς που έχει υποστεί ο Ντε Μάρκους Νέλσον.

Οι «πράσινοι», έχουν στείλει τις ιατρικές εξετάσεις του «Pitt Bull», στις ΗΠΑ περιμένοντας να μάθουν τα μαντάτα για το ακριβές διάστημα που θα λείψει ο νεοαποκτηθείς Αμερικανός γκαρντ. Παράλληλα με την περίπτωση του Νέλσον, στο «πράσινο» στρατόπεδο, έχουν έτοιμες λύσεις σε περίπτωση που οι απαντήσεις από τις Ηνωμένες πολιτείες, δεν είναι αυτές που επιθυμούν.

Η λύση που προκρίνεται αυτή τη στιγμή, ακούει στο όνομα Ντάνιελ Γιούιν, που είναι εφικτή περίπτωση για το «τριφύλλι» και αυτή τη στιγμή βρίσκεται αρκετά ψηλά στη λίστα. Ο 31αχρονος ύψους 1,91 γκαρντ, είτε θ’ αποκτηθεί για 1-1μιση μήνα μέχρι να επανέλθει ο Νέλσον, όπως αρχικά αναφέρει το ρεπορτάζ, είτε θ’ αποκτηθεί για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και εδώ θα μιλάμε για αντικατάσταση του Νέλσον.

Παράλληλα οι «πράσινοι» εξετάζουν και την περίπτωση του Κρίσταπς Βάλτερς. Ο Βάλτερς είναι 33 ετών, έχει ύψος 1,88μ., και κατά το παρελθόν αγωνίστηκε στη Μάλαγα (2012-2013), αλλά και στον Πανιώνιο το 2003.

Exit mobile version