ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Το πήρε πάνω του ο Πρέκας

Την ευθύνη για τον αναπάντεχο αποκλεισμό από τον Κρόνο για το κύπελλο μπάσκετ των γυναικών, ανέλαβε ο προπονητής του «τριφυλλιού», Πέτρος Πρέκας.

Το πήρε πάνω του ο Πρέκας

Με το αριστερό μπήκαν οι «πράσινες» στις υποχρεώσεις της νέας σεζόν, αφού αποκλείστηκαν από τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου  στο κύπελλο. Ο προπονητής της ομάδας, Πέτρος Πρέκας, μίλησε στην «Πράσινη», τονίζοντας πως εκείνος αναλαμβάνει την ευθύνη για την ήττα.

«Βγήκαμε νωρίς έξω από έναν βασικό στόχο μας, που ήταν η πρόκριση στο Final Four του Κυπέλλου Ελλάδος. Σίγουρα μας επηρέασε η απουσία τεσσάρων βασικών παικτριών λόγω των γνωστών προβλημάτων και κυρίως των τριών που ήρθε την τελευταία στιγμή και δεν είχαμε χρόνο να προετοιμαστούμε και να αντιδράσουμε κατάλληλα.

Γνωρίζουμε όλοι πόσα προβλήματα αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη και την προσπάθεια που κάνουν για να τα λύσουν. Περιμένω την αντίδραση τους στα προβλήματα του τμήματος και την στήριξη τους.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 1.442 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όσον αφορά τον αγώνα δεν υπάρχουν δικαιολογίες για την κακή απόδοση. Ήταν η χειρότερη εικόνα που έχουμε παρουσιάσει από την έναρξη της προετοιμασίας απέναντι σε έναν αντίπαλο που παρά τις απουσίες μας θα μπορούσαμε να είχαμε νικήσει.

Τα κορίτσια που αγωνίστηκαν έκαναν τεράστια προσπάθεια και σίγουρα την αγωνιστική ευθύνη την έχω εγώ και μόνο εγώ. Σχετικά με τον κόσμο έδειξε για άλλη μια φορά έμπρακτα την στήριξη του και να ξέρουν οι φίλαθλοι ότι στην συνέχεια θα δείξουμε ανάλογη υπευθυνότητα», ήταν οι δηλώσεις του τεχνικού της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.