Ποδόσφαιρο

Πίεση για Λεωφόρο!

Επιστολή στην Περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου, απέστειλαν ΠΑΕ και Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός, ζητώντας άμεση συνάντηση για το θέμα της Λεωφόρου.

Όπως έχουμε τονίσει κατ’ επανάληψη, η ΠΑΕ και η «μάνα του λόχου» είναι μια «γροθιά» για την υπόθεση του γηπέδου και συντονίζουν από κοινού τις κινήσεις τους,  μετά το «μπλοκάρισμα» του κονδυλίου για την ανάπλαση της Λεωφόρου από το ελεγκτικό συνέδριο.

Σε αυτό το πλαίσιο, λοιπόν, σήμερα απεστάλη επιστολή στην Περιφερειάρχη Αττικής κ. Δούρου την οποία υπογράφουν οι κ.κ. Ιωάννης Αλαφούζος και Ηλίας Μιχαλαριάς και αναφέρει το εξής:

«Σε συνέχεια της από 24.9.14 διαβίβασης της υπ. αρ. 381/2014 πράξης του Ε’ Κλιμακίου του Ελεγκτικού Συνεδρίου, σχετικά με τον έλεγχο του έργου «Αναβάθμιση γηπέδου Λεωφόρου Αλεξάνδρας» και λαμβάνοντας υπόψη τα στενότατα χρονικά περιθώρια, παρακαλούμε για τον άμεσο προγραμματισμό συνάντησης αρμοδίων στελεχών του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου και του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου Π.Α.Ε. με την Περιφέρεια Αττικής, προκειμένου να συζητηθούν οι μελλοντικές μας ενέργειες».

Οι «πράσινοι» πιέζουν προκειμένου να βρεθεί λύση όσο το συντομότερο δυνατόν για την ανακαίνιση του «Απόστολος Νικολαϊδης», του πλέον ιστορικού γηπέδου της χώρας.

Exit mobile version