ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δεν τον βοηθούν κι οι συγκρίσεις

Ίδια περίπτωση με τον Λουτσιάνο Φιγκερόα είναι πάνω-κάτω ο Μλάντεν Πέτριτς, μόνο που ο Αργεντινός πρόλαβε να ενθουσιάσει τους Παναθηναϊκούς στο άψε-σβήσε.

Δεν τον βοηθούν κι οι συγκρίσεις

Ο Μλάντεν Πέτριτς πρέπει να προσπαθήσει πολύ να κερδίσει τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού που δεν είναι καθόλου ικανοποιημένοι μαζί του.

Τον Κροάτη εκτός όλων των άλλων δεν τον βοηθά καθόλου η σύγκριση με τον Λουτσιάνο Φιγκερόα. Εξίσου μεγάλο όνομα ο Αργεντινός, με πολλά προβλήματα τραυματισμών, αυτό όμως δεν τον εμπόδισε να πιάσει «αιχμάλωτη» την κερκίδα σε χρόνο dt κι όχι μόνο επειδή η πράσινη εξέδρα παραδοσιακά γουστάρει τους «γκαούτσος».

Δεν ήταν μόνο η γκολάρα στο Καραϊσκάκη, η προσπάθειά στα… γεράματα να μάθει στοιχειώδη ελληνικά με δάσκαλο τον διερμηνέα Μιγκέλ Καπουάνο αλλά κι η απίστευτη σιγουριά που μετέδιδε σε οπαδούς, συμπαίκτες με τις κινήσεις του στο τερέν. Ποιος θα ξεχάσει την περσινή του κίνηση να πάρει αγκαλιά τον Μάρκους Μπεργκ μετά το χαμένο πέναλτι στην Τούμπα ή τους έντονους πανηγυρισμούς στα ματς με Εργοτέλη, Αστέρα Τρίπολης που έβαλαν «φωτιά» στο γήπεδο;

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.622 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σ’ αντίθεση με τον Λατινοαμερικάνο ο Πέτριτς περνά εντελώς «αθόρυβος» παρότι και ποιότητα διαθέτει και εμπειρία… Ίσως με κανένα γκολάκι αύριο στην Πορτογαλία να ξεκινήσει η «Ανάστασή» του.

Δημήτρης Στρατής 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...