ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Εμπειρία ή σερί;

Ο Κοτσόλης ξέρει καλύτερα τους αμυντικούς του, ο Στιλ δεν έχει δεχθεί γκολ με την πράσινη φανέλα και το δίλημμα είναι μεγάλο ενόψει Εστορίλ.

Εμπειρία ή σερί;

Ακόμα δεν είναι σίγουρο ποιος από τους Στιλ-Κοτσόλη θα υπερασπιστεί την εστία του Παναθηναϊκού αύριο, με τον κόουτς από την μια να ζυγίζει την εμπειρία κι από την άλλη το σερί του Άγγλου που σε πέντε παιχνίδια (δύο επίσημα, τρία φιλικά) δεν έχει δεχτεί τέρμα. Ο τελευταίος σε κάμποσες στιγμές του αγώνα με τη Νίκη Βόλου θύμισε… Καπίνο έχοντας προβληματάκια στην προώθηση του παιχνιδιού με τα πόδια (και μιλάμε για ματς κόντρα σε κλαμπ με περιορισμένες δυνατότητες).

Παρόλα αυτά δεν υπάρχει άνθρωπος που να υποστηρίζει ότι ο βετεράνος Έλληνας γκολκίπερ είναι σε τοπ κλάση, όμως ξέρει καλύτερα την ομάδα, τα πήγε καλά στα εκτός έδρας ματς με Μίντιλαντ, Σταντάρ κι ελλείψει του κομβικού Μέντες, ίσως ο κόουτς θελήσει να διατηρήσει τον 35χρονο στην εστία, ποντάροντας στο ότι ξέρει να κατευθύνει καλύτερα τους συμπαίκτες του.

Πέρσι πάντως πειραματισμοί στη θέση «Νο1» δεν υπήρχαν, τα πράγματα ήταν ξεκάθαρα από το ξεκίνημα, με τον Καπίνο στο πρωτάθλημα και τον Κοτσόλη στο κύπελλο, εκτός από την περίπτωση που ο πρώτος αντέδρασε άσχημα στις παρατηρήσεις Αναστασίου μετά από ένα «μούφα» γκολ που είχε δεχθεί από τον Πανθρακικό και προς… γνώση και συμμόρφωση πέρασε μερικά παιχνίδια στον πάγκο.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 6.095 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δημήτρης Στρατής

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.