ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Σενάρια για Μπλουμς

Από… Λετονό σε Λετονό φαίνεται πως πηγαίνει ο Παναθηναϊκός, καθώς μετά το «ναυάγιο» με τον Κρίσταπς Βάλτερς, οι «πράσινοι» εξετάζουν την περίπτωση του Γιάνις Μπλουμς, που πέρυσι αγωνιζόταν στην Αστάνα - Στη λίστα και ο Τζαμόντ Γκόρντον.

Σενάρια για Μπλουμς

Τρέχουν οι εξελίξεις στον μπασκετικό Παναθηναϊκό, σε ό, τι αφορά τον γκαρντ που θα φορέσει την πράσινη φανέλα. Όπως σας ενημερώσαμε από το μεσημέρι, η υπόθεση του Κρίσταπς Βάλτερς «ναυάγησε» την τελευταία στιγμή, καθώς ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς ήθελε κάτι καλύτερη για τη θέση.

Οι πληροφορίες, λοιπόν, αναφέρουν ότι ένας… άλλος Λετονός, ο Γιάνις Μπλουμς, είναι στη λίστα του τεχνικού του «τριφυλλιού». Πρόκειται για 32 ετων γκαρντ, που αγωνιζόταν στην Αστάνα και ο προπονητής της ομάδας τον γνωρίζει πολύ καλά, καθώς όταν ο Ιβάνοβιτς ήταν προπονητής στην Κάχα Λαμποράλ ο ύψους 1,91 άσος αγωνιζόταν στην Μπιλμπάο (2008-12), για να μετακομίσει στη συνέχεια στη Λιθουανία και τη Λιέτουβος Ρίτσας, ενώ πέρυσι έπαιξε, όπως σας γράψαμε και παραπάνω, στην Αστάνα.

Παράλληλα, άλλος ένας παίκτης που φαίνεται να εξετάζεται είναι ο Τζαμόντ Γκόρντον που αγωνιζόταν στη Γαλατασαράι. Οι επόμενες ώρες θα δείξουν τι μέλλει γενέσθαι, με τους ανθρώπους της ομάδας να είναι στα τηλέφωνα και να προχωρούν την ολοκλήρωση του μεταγραφικού παζλ…

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 45.000 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...