ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Σχεδόν το απόλυτο…

Με 4 νίκες και 1 ήττα ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους τα τμήματα πινγκ-πονγκ, ανδρών και γυναικών του Παναθηναϊκού τη νέα σεζόν.

Σχεδόν το απόλυτο…

Στην κατηγορία της Α2 ανδρών, οι «πράσινοι» έκαναν το τρία στα τρία, οδηγώντας την κούρσα του πρωταθλήματος, στους αγώνες που διεξήχθησαν στη αίθουσα STAG του ΣΕΦ. Οι Διονύσης Βασιλείου, Αντώνης Μαλινάκης, Κλαούντιο Κύρου και Γεράσιμος Παΐζης, επικράτησαν το Σάββατο του ΑΟ Ηρακλείου με 4-1, ενώ την Κυριακή πέτυχαν δύο νίκες (4-0 επί του ΑΣ Γυμνασίου και 4-0 επί του ΑΟ Παγώνα Πάτρας).

Όσον αφορά την Β΄ εθνική γυναικών, οι Βάσω Γκούρλια, η Μαρία Μιχελάρου, η Ειρήνη Μαρούσκου, η Σοφία Καραμανίδου και η Μέλανι Γεωργίου, πέτυχαν μία νίκη σε δύο αγώνες (νίκη με 4-1 επί του ΟΦΝ Ιωνίας και ήττα 3-4 από τον Άρη Βούλας).

«Θετικός απολογισμός»

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.139 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Κλαούντιο Κύρου μίλησε στην «Πράσινη» για τα αποτελέσματα της ομάδας του.

Αναλυτικά:

«Θετικό πρόσημο ο απολογισμός, με αναμενόμενα τα αποτελέσματα στους άνδρες, όπου μόνο το Ηράκλειο μας δυσκόλεψε αλλά ανταπεξήλθαμε. Τα κορίτσια έκαναν μια πολύ καλή εμφάνιση στους δύο αγώνες. Ηττήθηκαν στις λεπτομέρειες από τη Βούλα, που στοχεύει σε άνοδο. Είμαι ικανοποιημένος από όλους, δεδομένου του ότι ήταν η Πρεμιέρα και δεν έχουμε βρει ακόμη τα πατήματά μας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...