ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Στις 15 Νοεμβρίου το πρωτάθλημα πόλο

Στις 15 Νοεμβρίου θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα πόλο ανδρών, όπως ανακοίνωσε η Κολυμβητική Ομοσπονδία. Στις 22 του ίδιου αυτό των γυναικών,

Στις 15 Νοεμβρίου το πρωτάθλημα πόλο

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση η κλήρωση των πρωταθλημάτων θα γίνει στις 16 Οκτωβρίου, οπότε και ο Παναθηναϊκός θα μάθει το πρόγραμμα της φετινής σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Για τις 16 Οκτωβρίου προσδιορίστηκε η ημερομηνία κλήρωσης των πρωταθλημάτων υδατοσφαίρισης Α1 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών και Γυναικών περιόδου 2014-15, με σημερινή απόφαση του ΔΣ της ΚΟΕ.

Η έναρξη του 29ου πρωταθλήματος Α1 Ανδρών, προγραμματίστηκε για τις 15 Νοεμβρίου και του 17ου πρωταθλήματος Α1 Γυναικών για τις 22 Νοεμβρίου 2014.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.113 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τις επόμενες ημέρες θα δοθούν στην δημοσιότητα αναλυτικά και οι ημερομηνίες των αγωνιστικών της κανονικής περιόδου, αλλά και των πλέι οφ στα δύο πρωταθλήματα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...