ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Διαμαντίδης: «Δεν είναι στόχος μας το Final 4»

Απολύτως ρεαλιστής ο Δημήτρης Διαμαντίδης, με τα όσα δήλωσε στη media day του Παναθηναϊκού.

Διαμαντίδης: «Δεν είναι στόχος μας το Final 4»

«Κάνουμε μια νέα προσπάθεια με νέα παιδιά τα οποία θα αποτελέσουν τον κορμό της ομάδας τα νέα χρόνια. Δεν είμαστε όσο έτοιμοι θα θέλαμε. Έχουμε πολλούς τραυματισμούς, παίκτες έρχονται ακόμη και σήμερα δεν έχουμε κάνει προπονήσεις όλοι μαζί αλλά θα κάνουμε την προσπάθεια μας», τόνισε ο αρχηγός του τριφυλλιού και συνέχισε:

«Όλα τα χρόνια έχουμε συνηθίσει να πηγαίνουμε για τρεις τίτλους αλλά φέτος θα είναι διαφορετικά. Στόχος δεν είναι το Final 4 αλλά να περάσουμε την πρώτη φάση της Ευρωλίγκας, να καταλάβουν τα παιδιά που παίζουν, να γίνουμε ομάδα και όπου μας βγάλει».

Αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο:

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 46.593 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Δεν υπάρχουν φαβορί και αουτσάιντερ. Ο Ολυμπιακός είναι σαφώς πιο έτοιμος καθώς κράτησε τον κορμό του. Ακολουθούμε τις οδηγίες του Ιβάνοβιτς που είναι χρόνια στην Ευρώπη, δεν θέλω να κάνω καμία συγκρίσει με Ομπράντοβιτς ή Πεδουλάκη», και κατέληξε για το θέμα του συμβολαίου του :

«Δεν έχει γίνει κουβέντα για επέκταση. Σκέφτομαι ότι φέτος θα τα δούμε όλα εν καιρώ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.