Ο Αμερικανός μίλησε στο panathinaikos24.gr και επεσήμανε ότι θα προσπαθήσει ο ίδιος και οι συμπαίκτες του για το καλύτερο δυνατό. Ο 29χρονος γκαρντ μίλησε επίσης για τον τραυματισμό του αλλά και το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για το κύπελλο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Πώς νιώθεις που αγωνίζεσαι στον Παναθηναϊκό;

«Είναι μια σπουδαία εύκαιρα και μεγάλη τιμή να αγωνίζομαι στον Παναθηναϊκό που έχει μεγάλη ιστορία και τα 6 αστέρια στην φανέλα του . Σίγουρα είναι μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ευρώπη και είμαι ενθουσιασμένος  που παίζω για αυτή την ομάδα».

Όσον αφορά τον τραυματισμό σου σε τι κατάσταση βρίσκεσαι;

«Ακόμα δεν μου έχουν επιτρέψει να αγωνιστώ η να προπονηθώ. Είναι η τρίτη εβδομάδα που είμαι εκτός γηπέδων .Όλο το ιατρικό τιμ με βοηθάει να ξεπεράσω το πρόβλημα και ελπίζω σύντομα να είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα».

Πως νιώθεις για το πρώτο ντέρμπυ της χρονιάς απέναντι στον αιώνιο αντίπαλο;

«Σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό. Αυτή τη στιγμή η ομάδα είναι αδύναμη λόγω των πολλών τραυματισμών που έχουμε αλλά πιστεύω ότι θα είμαστε σε ετοιμότητα» .

Τι θα ήθελες να πεις στους φίλους του Παναθηναϊκού;

«Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ σε αυτή την ομάδα. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό και ελπίζω να σας δω σύντομα στο γήπεδο».

Πάνος Καραουλάνης

➡️ Γράψε το σχόλιο σου