ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Νέλσον: «Τιμή ο Παναθηναϊκός»

Τιμή χαρακτήρισε το γεγονός ότι θα αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό την φετινή σεζόν ο Ντε Μάρκους Νέλσον στην media day της ΚΑΕ.

Νέλσον: «Τιμή ο Παναθηναϊκός»

Ο Αμερικανός μίλησε στο panathinaikos24.gr και επεσήμανε ότι θα προσπαθήσει ο ίδιος και οι συμπαίκτες του για το καλύτερο δυνατό. Ο 29χρονος γκαρντ μίλησε επίσης για τον τραυματισμό του αλλά και το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για το κύπελλο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Πώς νιώθεις που αγωνίζεσαι στον Παναθηναϊκό;

«Είναι μια σπουδαία εύκαιρα και μεγάλη τιμή να αγωνίζομαι στον Παναθηναϊκό που έχει μεγάλη ιστορία και τα 6 αστέρια στην φανέλα του . Σίγουρα είναι μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ευρώπη και είμαι ενθουσιασμένος  που παίζω για αυτή την ομάδα».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 18.964 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όσον αφορά τον τραυματισμό σου σε τι κατάσταση βρίσκεσαι;

«Ακόμα δεν μου έχουν επιτρέψει να αγωνιστώ η να προπονηθώ. Είναι η τρίτη εβδομάδα που είμαι εκτός γηπέδων .Όλο το ιατρικό τιμ με βοηθάει να ξεπεράσω το πρόβλημα και ελπίζω σύντομα να είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα».

Πως νιώθεις για το πρώτο ντέρμπυ της χρονιάς απέναντι στον αιώνιο αντίπαλο;

«Σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό. Αυτή τη στιγμή η ομάδα είναι αδύναμη λόγω των πολλών τραυματισμών που έχουμε αλλά πιστεύω ότι θα είμαστε σε ετοιμότητα» .

Τι θα ήθελες να πεις στους φίλους του Παναθηναϊκού;

«Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ σε αυτή την ομάδα. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό και ελπίζω να σας δω σύντομα στο γήπεδο».

Πάνος Καραουλάνης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.