Μπάσκετ

Φώτσης: «Να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται»

Φώτσης: «Να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται»

Ίδιοι στόχοι παρά τα πολλά νέα πρόσωπα για τον Παναθηναϊκό, όπως εξήγησε σε δηλώσεις του στην media day, ο Αντώνης Φώτσης.

Ο έμπειρος παίκτης υποστήριξε ότι η ομάδα θα βρίσκεται σε καλό επίπεδο και φέτος. Ο Έλληνας φόργουορντ τοποθετήθηκε για το νέο προπονητή, το ντέρμπι κυπέλλου με τον Ολυμπιακό αλλά και τα αποτελέσματα των φιλικών.

«Θα είμαστε σε καλό επίπεδο. Σίγουρα υπάρχουν πολλά καινούργια πρόσωπα αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι. Γίνεται πολύ σοβαρή δουλειά και θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί να φτάσουμε την ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται» σχολίασε αρχικά ο Αντώνης Φώτσης που στην συνέχεια υποστήριξε για τον καινούργιο προπονητή: «δεν τον ξέρω προσωπικά αλλά τον είχα δει στις προηγούμενες ομάδες του δεν μπορώ να πω αν είναι αυστηρός η όχι, αυτό δεν έχει σημασία. Δουλειά μας είναι να τον ακούμε να προσπαθούμε να κάνουμε στο γήπεδο αυτά που μας λέει και πιστεύω ότι αν κάνουμε αυτά που πρέπει και είμαστε συγκεντρωμένοι θα πάνε όλα καλά» .

Στην συνέχεια υποστήριξε σχετική με το επικείμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Είναι πολύ δύσκολος αγώνας, πάντα οι αγώνες με τον Ολυμπιακό έτσι είναι . Είναι το πρώτο παιχνίδι για φέτος αλλά εμείς παίζουμε εντός έδρας παρόλο που δεν θα έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας . Είναι ένας αγώνας νοκ άουτ και όποιος κερδίσει θα προκριθεί. Θα δώσουμε τα πάντα για να πάρουμε τη νίκη».

Τέλος, αναφέρθηκε στα αρνητικά αποτελέσματα των φιλικών: Σίγουρα, δεν είναι και ότι καλύτερο φαίνεται όμως ότι η ομάδα θέλει δουλειά. Όλα αυτά θα περάσουν σε δεύτερη μοίρα μόλις αρχίσουν τα επίσημα ματς γιατί εκεί είναι που θα κριθούν όλα  και ελπίζουμε να καταφέρουμε να είμαστε έτοιμοι όταν έρθουν οι κρίσιμοι αγώνες».

Πάνος Καραουλάνης

Exit mobile version