ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Λούντζης: «Κάθε μέρα θα δενόμαστε και περισσότερο»

Την άποψη ότι κάθε μέρα που περνάει ο Παναθηναϊκός θα δένεται και περισσότερο εξέφρασε ο Μιχάλης Λούντζης με δηλώσεις του στην media day.

Λούντζης: «Κάθε μέρα θα δενόμαστε και περισσότερο»

Ο νεαρός παίκτης των νταμπλούχων μιλώντας αποκλειστικά στο panathinaikos24.gr υποστήριξε ότι παρά τα πολλά νέα πρόσωπα η ομάδα θα προσπαθήσει για το καλύτερο. Ο νεοποκτηθής μπασκετμπολίστας τοποθετήθηκε και για τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε. «Είναι μια καινούργια χρονιά. Στην ομάδα βρίσκονται πολλά καινούργια πρόσωπα αλλά κάθε μέρα δένεται και περισσότερο. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο» σχολίασε αρχικά και στην συνέχεια υποστήριξε για τα φιλικά: «Τα φιλικά δεν αντιπροσωπεύουν την πραγματικότητα, καθώς έλειπαν πολλά βασικά στελέχη της ομάδας, λόγω τραυματισμών. Είμαστε ακόμα στην αρχή και με τον καιρό η ομάδα θα δέσει περισσότερο».

Τέλος, επεσήμανε για τον πρόσφατο τραυματισμό του: «Το τεχνικό τιμ χειρίστηκε τον χειρίστηκε άψογα. Έχω επιστρέψει εδώ και κάποιες μέρες και πλέον κάνω προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα».

Πάνος Καραουλάνης

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 46.021 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.