Μπάσκετ

«Νοσοκομείο»

«Νοσοκομείο»

Ποτέ στα χρονικά προπονητής εν μέσω θερινής προετοιμασίας δεν είχε ν΄ αντιμετωπίσει τόσους τραυματισμούς κι αναποδιές όπως ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς.

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης -πριν λίγο- εμμέσως πλην σαφώς, χαρακτήρισε φαβορί τον Ολυμπιακό για το παιχνίδι κυπέλλου στο άδειο ΟΑΚΑ, τονίζοντας ότι πρώτος στόχος του μόνιμου πρωταθλητή αυτή τη σεζόν είναι να βάλει στο κλίμα του συλλόγου τους μικρούς …«κι από κει και πέρα θα δούμε που θα μας  βγάλει η διαδρομή στο τέλος».

Ο αρχηγός δεν θέλησε να συγκρίνει τον προπονητή του μ’ όσους συνεργάστηκε στο παρελθόν αν και ποτέ στα χρονικά τεχνικός του Εξάστερου δεν είχε να συναντήσει τόσες αναποδιές καλοκαιριάτικα, ούτε καν ο Πεδουλάκης που πέρσι πονοκεφάλιαζε με τους τραυματισμούς Ούκιτς, Λάσμε, Γκιστ.  Μποχωρίδης, Διαμαντάκος ήταν τα νέα θύματα της πολύ σκληρής προετοιμασίας του Ντούσκο Ιβάνοβιτς με τους πιτσιρικάδες να παραπονιούνται για ενοχλήσεις, μια κατάσταση που τείνει να γίνει καθημερινότητα στο Μαρούσι.

Από τα τέλη Αυγούστου οι παίκτες άρχισαν να πέφτουν κάτω ο ένας πίσω από τον άλλο, ο Νίκος Παππάς έχασε προπονήσεις εξαιτίας γαστρεντερικής ίωσης, ο Μποχωρίδης αντιμετώπισε πρόβλημα στο πέλμα, ενώ ενοχλήσεις στους προσαγωγούς είχε ο Γιώργος Παπαγιάννης. Μέρες δράσης -λόγω γονάτου- έχασε ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ενώ θλάσεις έθεσαν νοκ άουτ Φώτση, Μαυροκεφαλίδη, Χαραλαμπόπουλο, Λούντζη, Σλότερ. Στη συνέχεια ο Νέλσον είχε θέματα με την κνήμη του, προσθέστε στα προβλήματα και την αργοπορημένη ενσωμάτωση του Τζέιμς Γκιστ. Ο κόσμος θα χρειαστεί να οπλιστεί με υπομονή μέχρι να ρολάρει η ομάδα. Αν ρολάρει.

Δημήτρης Στρατής

Exit mobile version