ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Απο την κερκίδα

«Πρασινίζει» το Εστορίλ

Την συμπαράσταση αρκετών φίλων του, θα έχει ο Παναθηναϊκός στην αποψινή αναμέτρηση απέναντι στην Εστορίλ για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

«Πρασινίζει» το Εστορίλ

Εκδρομείς από την Ελλάδα και από τις γειτονικές χώρες ήδη βρίσκονται στην Πορτογαλική πόλη και αναμένεται να κάνουν αισθητή την παρουσία τους ώστε να σπρώξουν τους «πράσινους» στην παρθενική νίκη στον όμιλο.

Πάνω από 100 εκδρομείς από την Ελλάδα, ταξίδεψαν από χθες στη Λισαβόνα, ενώ στο γήπεδο θα βρίσκονται και Έλληνες φίλοι του «τριφυλλιού, που κατοικούν στην Πορτογαλία, αλλά και στη γειτονική Ισπανία.

Οι φίλοι του «τριφυλλιού» παρά τις υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν έχουν κάνει αρκετές βόλτες στην πόλη και στην τουριστική περιοχή της Αλαπράια, μετατρέποντας τη, σε μικρή «Λεωφόρο».

Πάνος Καραουλάνης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ

READ MORE