ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Στη Μόσχα με το μυαλό στο ντέρμπι

Για τη Μόσχα αναχωρεί το μεσημέρι η ομάδα μπάσκετ του «τριφυλλιού», για τα τελευταία φιλικά, ενόψει Ολυμπιακού.

Στη Μόσχα με το μυαλό στο ντέρμπι

Στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του έχει μπει ο Παναθηναικός. Οι «πράσινοι» μετρούν αντίστροφα για την εκκίνηση των ματς και όπως είναι φυσιολογικό, στο μυαλό όλων είναι ο Ολυμπιακός και το ντέρμπι της επόμενης εβδομάδας.

Ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί τον «αιώνιο» αντίπαλό του στο άδειο ΟΑΚΑ σε νοκ άουτ αναμέτρηση και ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς ρυθμίζει τα τελευταία του τεστ.

Έτσι λοιπόν οι «πράσινοι», αφού θα μεταβούν στο ΟΑΚΑ  για την πρωινή τους προπόνηση, το μεσημέρι στις 14:30 θα ταξιδέψουν στη Μόσχα, όπου και θα συμμετάσχουν στο τουρνουά της ΤΣΣΚΑ Μόσχας που γίνεται κάθε χρόνο στη μνήμη του Αλεξάντερ Γκομέλσκι.

Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως
Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως 61.435 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στη διάθεση του προπονητή του Παναθηναϊκού θα είναι και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Γιάνις Μπλουμς. Ο Λετονός ανακοινώθηκε χθες, προπονήθηκε το απόγευμα και αύριο αναμένεται να πραγματοποιήσει το ανεπίσημο ντεμπούτο του στα «πράσινα».

Στην αποστολή της ομάδας θα βρίσκεται και ο Αντώνης Φώτσης παρόλο που δεν προπονήθηκε χθες. Ενώ την αποστολή δεν θ’ ακολουθήσει ο Λευτέρης Μποχωρίδης, προληπτικά, λόγω ενοχλήσεων στο πόδι του, αλλά και οι Μαυροκεφαλίδης, Νέλσον και Διαμαντάκος που συνεχίζουν θεραπείες.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.