ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κουσέιρο: «Νικήσαμε μεγάλη ομάδα»

Ο Ζοσέ Κουσέιρο εμφανώς ικανοποιημένος μετά τη νίκη της Εστορίλ επί του Παναθηναϊκού αφιέρωσε τη νίκη στους παίκτες και τους οπαδούς της ομάδας.

Κουσέιρο: «Νικήσαμε μεγάλη ομάδα»

«Στο πρώτο ημίχρονο δεν υπήρχαν γκολ. Σκοράραμε στο δεύτερο μέρος. Είμαστε χαρούμενοι για αυτή την νίκη. Αφιερώνω το αποτέλεσμα στους παίκτες και τους οπαδούς. Η ομάδα κοντρόλαρε το παιχνίδι και κερδίσαμε δίκαια απέναντι σε μία πολύ μεγάλη ομάδα.

Θέλουμε να συνεχίσουμε στις νίκες, τώρα για το πρωτάθλημα. Είναι σημαντικό πως δεν δεχθήκαμε γκολ, δεν κάναμε τόσα πολλά λάθη. Στο τέλος χάσαμε την συγκέντρωση μας και παραλίγο να δεχθούμε γκολ. Κάναμε αλλαγές ρισκάραμε και μας βγήκε» είπε μεταξύ άλλων ο Πορτογάλος προπονητής.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...