ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Λες και βλέπαμε τον… Μάντζιο

Ο Θεός να σε φυλάει από τους Κροάτες που όση μπάλα κι αν ξέρουν άμα ξενερώσουν ή κάτι δεν τους κάθεται... την έβαψες!

Λες και βλέπαμε τον... Μάντζιο

Χθες ήταν η πρώτη φορά από τότε που τον βλέπουμε, που ο Μλάντεν Πέτριτς εκτός από εικόνα παλαιμάχου (σε κάθε φάση τουλάχιστον ένα κλικ πίσω σε αντιδράσεις) έβγαλε τόση αδιαφορία.

«Αόρατος» κυριολεκτικά με μια απάθεια που έβγαζε μάτια από την τηλεόραση. Καμία αντίδραση, καμιά νουθεσία στους νεαρότερους συμπαίκτες του (που από αυτόν και τον Πράνιτς περιμένουν  περισσότερα), λες και βλέπαμε στο γήπεδο τον Βαγγέλη Μάντζιο με ξυρισμένο κεφάλι! Ο Αναστασίου επιμένει μέχρι παρεξηγήσεως μαζί του (σε σημείο να «θάβει» Κλωναρίδη, Καρέλη που παρά τις ατέλειές τους είναι παθιασμένοι και τρεχαλατζήδες), αλλά ο τύπος έχει το κλασικό γνώρισμα της φυλής του: Μεγάλοι μπαλαδόροι οι Κροάτες αλλά μην σου κάτσει περίπτωση να ξενερώσουν, μετά… βαριούνται που ζουν!

Είχε συμβεί με τον Ρόμπερτ Γιάρνι το 2002 (μιλάμε για τον παίκτη που το 1998 θεωρούνταν μέσα στους τρεις καλύτερους αριστερούς μπακ-χαφ στον πλανήτη!), τον Γκόραν Βλάοβιτς επί Αναστασιάδη, τον Αλιόσα Ασάνοβιτς επί Δανιήλ.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.571 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δημήτρης Στρατής

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.