ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ζέκα: «Δεν μπορώ να το εξηγήσω»

Δηλώσεις σε πορτογαλικά Μέσα παραχώρησε ο Κάρλος Ζέκα, μετά το τέλος της αναμέτρησης του «τριφυλλιού» με την Εστορίλ.

Ζέκα: «Δεν μπορώ να το εξηγήσω»

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, επεσήμανε την πολύ κακή εμφάνιση και εικόνα της ομάδας του, ενώ δεν παρέλειψε ν’ αναφερθεί και στην Εθνική Πορτογαλίας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ήταν μια κακή εμφάνιση. Στο πρώτο μέρος πήγαμε καλά, αλλά στο δεύτερο εμφανιστήκαμε αδικαιολόγητα χαλαροί. Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Δεχθήκαμε δυο γρήγορα γκολ και δεν αντιδράσαμε ποτέ», είπε για το ματς ο αρχηγός του «τριφυλλιού», ενώ για την εθνική Πορτογαλίας τόνισε: «Δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Δουλεύω πολύ καθημερινά στις προπονήσεις και θα εξαντλήσω τις πιθανότητες κλήσης μου στην Εθνική».

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.250 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.