ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Χωρίς άκρα

Ο Νάνο θυμίζει τον περσινό μέτριο εαυτό του στο ξεκίνημα και με τον Μπούρμπο εκτός κλίματος το πρόβλημα διογκώνεται.

Χωρίς άκρα

Οι Πορτογάλοι «σημάδεψαν» το Νάνο, «φορτώνοντας» διαρκώς την πλευρά του Ισπανού που από πέρσι αγωνίζεται ασταμάτητα. Στον β΄ γύρο του πρωταθλήματος ο άνθρωπος «φυσούσε» ενώ ως τώρα θυμίζει τον περσινό του εαυτό, δηλαδή πότε κρύο, πότε ζέστη!

Είναι μέχρι να πάρει μπρος αλλά ως τότε τι γίνεται; Ο κόουτς τον Χουχούμη δεν τον εμπιστεύεται (έπαιξε 45 λεπτά στην πρεμιέρα κι ως συνήθως τραυματίστηκε), ενώ σκέψεις για τον αριστεροπόδαρο Πράνιτς δεν φαίνεται να απασχολούν τον Αναστασίου που βλέπει ότι ούτε ο Κροάτης είναι για πολλά-πολλά αυτή την εποχή.

Το κακό είναι ότι η ομάδα βασίζει πολλά στην ανάπτυξή από πλάγια, αφού δημιουργούς στον άξονα δεν διαθέτει (εκτός κι αν «περιμένει» την ωρίμανση Δώνη μ’ ότι ρίσκο συνεπάγεται αυτό) και με τον Μπούρμπο εκτός κλίματος το πρόβλημα διογκώνεται.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.200 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δημήτρης Στρατής

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.