ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μπεργκ και Μέντες σε εκδήλωση εταιρίας που υποστηρίζει τον Παναθηναϊκό

Στην έκθεση Athletic& FitnessExpo2014 της Johnson HealthTechHellas AE, θα βρεθούν σήμερα οι Νταβίντ Μέντες και Μάρκους Μπεργκ.

Μπεργκ και Μέντες σε εκδήλωση εταιρίας που υποστηρίζει τον Παναθηναϊκό

Η εν λόγω εταιρία υποστηρίζει την ΠΑΕ Παναθηναϊκός με εξοπλισμό γυμναστικής και πραγματοποιεί έκθεση στο Ολυμπιακό ακίνητο  TAEKWONDO στο Παλαιό Φάληρο, με την είσοδο για το κοινό να είναι δωρεάν. Οι δύο παίκτες θα παρευρεθούν στην έκθεση σήμερα, με πολλούς φίλους της ομάδας να ε΄χουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τους δυο σταρ του Παναθηναϊκού.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.