ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Σλότερ: «Στόχος να παίξουμε καλύτερα»

Στην βελτίωση που πρέπει να δείξει ο Παναθηναϊκός μέσω των συνεχόμενων παιχνιδιών στάθηκε σε δηλώσεις του μετά τον αγώνα με τη Νίζνι, ο Έι Τζέι Σλότερ.

Σλότερ: «Στόχος να παίξουμε καλύτερα»

Ο Αμερικανός που ήταν από τους κορυφαίους του αγώνα με 16 πόντους επεσήμανε ότι η ομάδα βγαίνει στο παρκέ και ακολουθεί όσα δουλεύουν στις προπονήσεις. Όπως υποστήριξε στόχος της ομάδας είναι οι καθαρές νίκες, με καλές εμφανίσεις.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ήταν μια καλή ευκαιρία για εμάς προκειμένου να βελτιωθούμε. Θέλαμε να βγούμε στο παρκέ και να ακολουθήσουμε πολλά πράγματα που θα εφαρμόσουμε στη συνέχεια. Στόχος μας είναι να παίξουμε καλύτερα και να παίρνουμε καθαρές νίκες, όπως κάναμε σήμερα» ήταν τα λόγια του Αμερικανού γκαρντ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.