Ποδόσφαιρο

«Σας θέλουμε πολεμιστές. Βελτιωθείτε»!

«Σας θέλουμε πολεμιστές. Βελτιωθείτε»!

Τι είπε αντιπροσωπεία οργανωμένων οπαδών, που επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις στο Κορωπί, στους παίκτες του Παναθηναϊκού.

Περίπου 50 φίλαθλοι πήγαν στις εγκαταστάσεις, ενώ αναμένονται κι’ άλλοι. Οι οπαδοί του «τριφυλλιού», που είναι προβληματισμένοι από την κάκιστη εμφάνιση στην Πορτογαλία, είχαν πρώτα μια συζήτηση με τον Γιάννη Αλαφούζο και τον Τάκη Φύσσα, ενώ στη συνέχεια μίλησαν με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

«Είστε απαράδεκτοι, βελτιωθείτε άμεσα. Δεν είναι εικόνα αυτή για τον Παναθηναϊκό», ήταν μια από τις ατάκες των οπαδών στους ποδοσφαιριστές, εκφράζοντας τον προβληματισμό τους για τα όσα είδαν στο ματς με την Εστορίλ, αλλά και με τη μέτρια εικόνα το τελευταίο διάστημα… «Μην τους χαϊδεύεις πρόεδρε», ήταν, επίσης, μια από τις ατάκες των οπαδών στον Γιάννη Αλαφούζο!

Οι φίλοι της ομάδας, παράλληλα, ζήτησαν από τους ποδοσφαιριστές να βγάζουν ψυχή στο γήπεδο: «Βγάλτε ψυχή. Σας θέλουμε πολεμιστές. Ξέρουμε τι γίνεται με τη διαιτησία, αλλά πρέπει να προσπαθείτε. Με την Εστορίλ, μια εντελώς αδύναμη ομάδα που ήταν του χεριού σας, δεν είδαμε τίποτα και για αυτό είμαστε σήμερα εδώ. Και πέρσι χάσατε κάποια παιχνίδια αλλά σας στηρίξαμε γιατί τα δίνατε όλα και ματώνατε. Ξέρουμε ότι είναι αρχή της χρονιάς, είστε μέσα στους στόχους σας, είστε ισόβαθμοι με αυτούς που λένε ότι έχουν τρεις 11άδες και σκοπός μας είναι να σας ξυπνήσουμε. Αν νομίζετε ότι πέρυσι παίρνοντας το Κύπελλο και βγαίνοντας δεύτεροι φτάσατε το ταβάνι, αυτό είναι λάθος, όπως λάθος είναι να είστε και αλαζόνες».

Ο Γιάννης Αναστασίου παίρνοντας το λόγο, τόνισε: «Είμαστε στεναχωρημένοι, γιατί δεν ξεκινήσαμε καλά και σας έχουμε απογοητεύσει. Μας έχετε στηρίξει πολύ.  Φταίω κι εγώ για κάποια πράγματα αλλά να ξέρετε ότι έχω απόλυτη εμπιστοσύνη σε αυτά τα παιδιά και πιστεύω ότι σύντομα θα είμαστε και πάλι όπως μας θέλετε».

Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών, το λόγο πήρε, Κάρλος Ζέκα, ο οποίος είπε: «Είναι καλό που ήρθατε. Σας νιώθουμε δίπλα μας ,έχουμε καταλάβει το πρόβλημα και θα κάνουμε τα πάντα για να το λύσουμε».

Αφού ολοκληρώθηκε η συνάντηση, οι οργανωμένοι οπαδοί αποχώρησαν από το προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού.

FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ