ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Γιάνκοβιτς: «Δεν μπορούσαμε να είμαστε στο 100%»

Οι πολλές απουσίες στέρησαν την ευκαιρία από τον Παναθηναϊκό να παρουσιαστεί όπως θα ήθελε στον αγώνα με τη ΤΣΣΚΑ, σύμφωνα με τον Βλαδίμηρο Γιάνκοβιτς.

Γιάνκοβιτς: «Δεν μπορούσαμε να είμαστε στο 100%»

Αναλυτικά όσα είπε ο άσος του Παναθηναϊκού:

«Ήρθαμε να παίξουμε σε ένα ανταγωνιστικό τουρνουά. Είχαμε αρκετές απουσίες και δεν ήταν δυνατό να είμαστε στο 100%. Σταθήκαμε καλά για 30 λεπτά αλλά στην τέταρτη περίοδο κάναμε λάθη σε άμυνα και επίθεση και δεν καταφέραμε να μείνουμε κοντά στο σκορ ως το τέλος. Εύχομαι να έχουμε μια καλή σεζόν».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.