ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ιτούδης: «Τιμή μου να παίζω εναντίον του Παναθηναϊκού»

Δεν είναι δύσκολο να παίζει απέναντι στον Παναθηναϊκό, αλλά τιμή για τον προπονητή της ΤΣΣΚΑ, Δημήτρη Ιτούδη το να αγωνίζεται εναντίον του Παναθηναϊκού.

Ιτούδης: «Τιμή μου να παίζω εναντίον του Παναθηναϊκού»

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής των Ρώσων, μετά το τέλος του αγώνα της ΤΣΣΚΑ με τον Παναθηναϊκό:

«Δεν είναι δύσκολο να παίζω απέναντι στον Παναθηναϊκό, αλλά τιμή. Σημαίνει πως έχω φτάσει σε υψηλό επίπεδο. Αυτή δεν είναι η πραγματική εικόνα του Παναθηναϊκού καθώς είχε πολλές απουσίες. Διαθέτει καλή ομάδα και ποιοτικό ρόστερ.

Ευχαριστώ πολύ τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς για τα καλά λόγια που είπε για την ομάδα μου. Αυτό που θέλουμε και εμείς από τη πλευρά μας είναι να επιστρέψουν οι παίκτες μας και να προπονηθούμε όλοι μαζί. Ο στόχος μας είναι η επόμενη προπόνησή μας. Αυτή δεν είναι η πραγματική εικόνα του Παναθηναϊκού.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 49.333 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Έχουν πολλούς τραυματισμούς και είναι σίγουρο ότι όταν επιστρέψουν οι παίκτες του υγιείς το αγωνιστικό του πρόσωπο θα είναι τελείως διαφορετικό. Για εμένα είναι πολύ μεγάλη τιμή που υπήρξα για 13 χρόνια σε αυτή την ομάδα. Την ομάδα που εκπροσώπησε και ανέδειξε το Ελληνικό μπάσκετ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...