ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Υψηλοί στόχοι για την πάλη

Ψηλά έθεσε τον πήχη των προσδοκιών για το τμήμα της πάλης, η προπονήτρια Λία Νικολάου μιλώντας σε αθλητική εφημερίδα.

Υψηλοί στόχοι για την πάλη

Το τμήμα της πάλης βρίσκεται στην Καλαμάτα, όπου κάνει την προετοιμασία του και η κ. Νικολάου μίλησε στην εφημερίδα «Πράσινη» για τους στόχους του.

«Είναι η δεύτερη χρονιά που κάνουμε προετοιμασία στην Καλαμάτα και όπως πέρσι κατακτήσαμε το πρωτάθλημα, θέλουμε να έχουμε και φέτος ανάλογη πορεία. Ξεκινάμε ιδανικά την αγωνιστική χρονιά με προπονήσεις εδώ, εκμεταλλευόμενοι τις ιδανικές καιρικές συνθήκες. Ήταν αρκετά δύσκολες οι προπονήσεις για τα παιδιά με ασκήσεις φυσικής κατάστασης και δύναμης και είμαι ικανοποιημένη από όλους τους αθλητές για την πρόοδό τους» σχολίασε αρχικά.

Για την φιλοξενία στην Καλαμάτα η κ. Νικολάου υπογράμμισε:«Υπάρχει πολύ φιλόξενος κόσμος εδώ. Μας σταματούσαν για να βγάλουμε φωτογραφίες στο δρόμο, ενώ εμείς τους δώσαμε φανέλα με τις υπογραφές των παιδιών και μας ευχαρίστησαν. Η συνεργασία που υπάρχει μεταξύ μας είναι άψογη. Όλος ο κόσμος πλέον φοράει μπλούζες  μας κάτι που είναι ιδιαίτερα τιμητικό για εμάς».

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.113 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τέλος, η προπονήτρια του «τριφυλλιού» αναφέρθηκε στους στόχους του τμήματος: «Το τμήμα πάλης δουλεύει σε διεθνείς προδιαγραφές όπως θα έπρεπε να δουλεύει μια Εθνική ομάδα. Αυτό έχει αλλάξει τους στόχους μας, και δεν στοχεύουμε μόνο στο Πρωτάθλημα, αλλά ευελπιστούμε πως ο Παναθηναϊκός θα έχει εκπροσώπηση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο από τουλάχιστον έναν αθλητή. Ξεκινάμε προετοιμασία στην Αθήνα τώρα όλη η ομάδα μαζί, ενόψει της συμμετοχής μας σε διεθνές τουρνουά στο τέλος Οκτωβρίου».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...