ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Συνάντηση Αλαφούζου – Δούρου

Συνάντηση με την Περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου και την Αντιπεριφερειάρχη Κεντρικού Τομέα, Ερμίνα Κυπριανίδου, είχε σήμερα το πρωί ο Γιάννης Αλαφούζος.

Συνάντηση Αλαφούζου - Δούρου

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε έπειτα από πρωτοβουλία του προέδρου του Παναθηναϊκού, στα γραφεία της Περιφέρειας Αττικής.

Ο ισχυρός άνδρας των «πρασίνων» γνωστοποίησε ότι η ΠΑΕ πρόκειται να προχωρήσει σε ένσταση κατά της αρνητικής απόφασης του Ελεγκτικού Συνεδρίου σχετικά με τη σύμβαση των επτά εκατομμυρίων ευρώ για την αναβάθμιση της Λεωφόρου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Συνάντηση με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννη Αλαφούζο, είχαν σήμερα στα γραφεία της Περιφέρειας Αττικής, η Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου και η Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα, Ερμίνα Κυπριανίδου.

Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα
Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα 8.777 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε ύστερα από αίτημα του Προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ο κ. Αλαφούζος γνωστοποίησε ότι η ΠΑΕ πρόκειται να προχωρήσει σε ένσταση κατά της αρνητικής απόφασης του Ε’ Κλιμακίου (ΣΤ’ Διακοπών) του Ελεγκτικού Συνεδρίου σχετικά με τη σύμβαση των επτά εκατομμυρίων ευρώ για την αναβάθμιση του γηπέδου του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Η Περιφερειάρχης επανέλαβε την πάγια θέση της, ότι η αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων οφείλει να σέβεται το νομικό πλαίσιο, το περιβάλλον, τους πολεοδομικούς κανόνες καθώς και τη βούληση της κοινωνίας των πολιτών.

Τέλος, οι δύο πλευρές υπογράμμισαν την ανάγκη να αποκτήσει, με νομικά αδιάβλητο τρόπο, ο ιστορικός Σύλλογος τις εγκαταστάσεις που ανταποκρίνονται στην ιστορία του.»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.