ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Από κοινού Παναθηναϊκός και Περιφέρεια Αττικής

Σε άριστο κλίμα διεξήχθη η συνάντηση της νέας περιφερειάρχη Αττικής κ. Ρένας Δούρου και του Γιάννη Αλαφούζου. Παναθηναϊκός και Περιφέρεια αναζητούν από κοινού λύση στο «ξεμπλοκάρισμα» των 7 εκ. ευρώ για την ανακαίνιση του «Απ. Νικολαΐδης».

Από κοινού Παναθηναϊκός και Περιφέρεια Αττικής

H συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Γιάννη Αλαφούζου διεξήχθη σε άριστο κλίμα. Ο ισχυρός άνδρας της πράσινης ΠΑΕ γνωστοποίησε ότι ο Παναθηναϊκός πρόκειται να προχωρήσει σε ένσταση κατά της αρνητικής απόφασης του Ελεγκτικού Συνεδρίου σχετικά με τη σύμβαση των επτά εκατομμυρίων ευρώ, ωστόσο επιθυμεί τη στενή συνεργασία με την Περιφέρεια και την από κοινού διαχείριση του θέματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόθεση του Παναθηναϊκού δεν ήταν να κλείσει το ζήτημα με την συγκεκριμένη συνάντηση αλλά να διατηρήσει δίαυλο επικοινωνίας στο μέλλον για περαιτέρω διάλογο.

Τέλος, ο κ. Αλαφούζος ενημέρωσε τη Περιφερειάρχη για την κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στο σύλλογο ενώ η συζήτηση επεκτάθηκε γενικότερα σε θέματα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα
Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα 8.692 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το κλίμα που βγαίνει από τη συνάντηση είναι σε θετική κατεύθυνση, καθώς η κ. Δούρου θέλει κι αυτή να βοηθήσει το θέμα. Ετσι, λοιπόν, Παναθηναϊκός και Περιφέρεια θα πορευτούν μαζί για να βρεθεί λύση στο ζήτημα, ανεξάρτητα από το θέμα της ένστασης που θα καταθέσει το “τριφύλλι”.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.