Μπάσκετ

«Ντόμινο» αλλαγών

«Ντόμινο» αλλαγών

Ο Ντούσαν Ιβάνοβιτς θα προχωρήσει σε αλχημείες αύριο στο βασικό σχήμα, αλλάζοντας θέσεις και ρόλους στους παίκτες του.

Με τόσες απουσίες ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς αναγκαστικά θα επιστρατεύσει ελαφρά σχήματα αύριο, κάτι στο οποίο ευνοεί κι ο αντίπαλος αφού ο ΟΣΦΠ -πλην Καββαδά -δεν διαθέτει παίκτη- «ντουλάπα».

Με Γκιστ, Φώτση απροπόνητους ενδεχομένως να δούμε σχήματα με τέσσερις κοντούς (όσο κι αν λογίζεται τέτοιος ο Γιάνκοβιτς με μπόι 202 εκατοστά) και τον Βλάντο σε θέση «4», κάτι που αυτόματα θα σημάνει ανακατατάξεις και σ’ άλλες θέσεις.

Με Σλότερ, Παππά, Μποχωρίδη, Μπλουμς θεωρητικά να δίνουν επάρκεια σε ρόλους «1-2» ίσως δούμε τον Δημήτρη Διαμαντίδη φόργουορντ, ρόλο που υπηρέτησε τέλεια το 2007 (σε μια σεζόν που έπαιξε το μπάσκετ της ζωής του), με Μπετσίροβιτς, Βούγιανιτς, Ντελκ, Χατζηβρέττα ν’ αναλαμβάνουν χρέη σκόρερ, δημιουργών και τον Καστοριανό μαζί με τον φοβερό Ραμούνας Σισκάουσκας να παίζουν φόργουορντ σε μια σεζόν που η ομάδα έπαιξε ονειρικά, κατακτώντας το πρώτο της triple-crown.

Δημήτρης Στρατής

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

Ακολούθησε το στο Google News
Exit mobile version