ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παίζει ρόλο ο παρτενέρ

Ο Νίκος Καρέλης θέλει να παίζει με στράικερ μπροστά, ενθυμούμενος πόσο καλά συνεργάστηκε πέρσι με τον Μπεργκ. Μόνο που σαν τον Σουηδό δεν υπάρχουν πολλοί στο ρόστερ.

Παίζει ρόλο ο παρτενέρ

O Nίκος Καρέλης με αφορμή την κλήση στην εθνική ομάδα έλεγε τις προάλλες στο Gazzetta.gr ότι γουστάρει να παίζει μαζί με δεύτερο κυνηγό, αναλαμβάνοντας να κάνει «βρώμικη» δουλειά, τρέχοντας εκτός περιοχής. Πέρσι με Κλωναρίδη, Μπεργκ ο 22χρονος στράικερ ταίριαξε τέλεια, αλλά ως τώρα ο ρόλος του ως περιφερειακός με παρτενέρ τον Πέτριτς δεν τραβάει.

Ο Κροάτης δεν έχει δυνάμεις, είναι στατικός σε σχέση με Βίκτωρα, Μάρκους, κάτι που αναγκάζει τον μικρό ν’ ανεβάζει ένταση στις προσπάθειές του να πάρει καλύτερη θέση, να ξεμαρκαριστεί κτλ.

Ενδεχομένως αυτό του στερεί καθαρό μυαλό στην εκτέλεση (το πιο σημαντικό του μειονέκτημα), χάνοντας ως τώρα ένα σωρό εύκολα γκολ με αποκορύφωση τα τετ-α-τετ με τη Μίντιλαντ στην Αθήνα όπου (το μεγάλο οξύμωρο)  ήταν από τους κορυφαίους! Έπαιζε δίπλα στον Μπεργκ, βλέπετε.

Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα
Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα 8.747 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δημήτρης Στρατής

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.