ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Με σούπερ Όλιβερ… το διπλό

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού επικράτησε εύκολα του Αθηναϊκού στο κλειστό της Εργάνης με 71-55, κάνοντας εντυπωσιακό ντεμπούτο στο πρωτάθλημα της Α1 γυναικών.

Με σούπερ Όλιβερ… το διπλό

Η ομάδα του Πέτρου Πρέκα, «πετούσε» στο παρκέ, έπαιξε πολύ ωραίο μπάσκετ και σκόρπισε τον Αθηναϊκό με 16 πόντους διαφορά. Η Όλιβερ πραγματοποίησε αυτοκρατορική εμφάνιση… με 25 πόντους, ενώ από κοντά και η Έιβερι με 17 (5 τρίποντα), αλλά και η Σλούκα με 16.

Στα αρνητικά του παιχνιδιού ο τραυματισμός της Τούλας Καλέντζου λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου, ο οποίος της στέρησε τη δυνατότητα να συνεχίσει, ενώ και ο παραλίγο σοβαρός τραυματισμός της Κυριακοπούλου σε μια ανύποπτη φάση (παραλίγο χιαστό), χωρίς ωστόσο να παθαίνει κάτι το σοβαρό και να επιστρέφει στο ματς, έχοντας την τύχη με το μέρος της.

Οι «πράσινες» υποδέχονται την ερχόμενη Κυριακή (12/10) στη Λεωφόρο τον Ιπποκράτη Κώων στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 γυναικών μπάσκετ.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Παναθηναϊκού την εβδομάδα 7-12 Μαΐου
Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Παναθηναϊκού την εβδομάδα 7-12 Μαΐου 101 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τα δεκάλεπτα: 10-21, 26-38, 44-50, 55-71

ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Κεραμιδάς, Κουτσούμπας): Λουκάτου 9 (1), Κωστάκη 18 (1), Μαγαλιού 5, Βλάνη 3 (1), Παντέλη  12, Χριστινάκη, Ιωαννίδου, Χρονοπούλου, Αλεξανδρη, Καραμπάτσα, Νίξινα, Ραντούνοβιτς 8.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Πρέκας, Μάλαμα): Αυτζή 7 (1), Εϊβερι 17 (5), Κόνιαλη 2, Καλέντζου, Σλούκα 16 (2), Κυριακοπούλου 2,  Γλυνιαδάκη 2, Όλιβερ 25.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της Τετάρτης σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:

Πρωτέας Βούλας-Τερψιθέα Γλυφάδας 67-46

Αναγέννηση ΝΡ-Παναθλητικός Συκεών 69-51

Ολυμπιακός Β.-ΠΑΟΚ 52-65

Ιπποκράτης Κω-Ελληνικό 55-80

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.