ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τα λένε με Μπεργκ

Στα τέλη Οκτωβρίου αναμένεται να γίνει το ραντεβού των «πρασίνων» με τον Μάρκους Μπεργκ, όσον αφορά την επέκταση του συμβολαίου του Σουηδού.

Τα λένε με Μπεργκ

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Goal» η διοίκηση του Παναθηναϊκού θα κάτσει στο ίδιο τραπέζι με τον Μάρκους Μπεργκ προς τα τέλη του Οκτωβρίου, με αντικείμενο συζήτησης την επέκταση του συμβολαίου του άσου του «τριφυλλιού».

Ο παίκτης έχει ήδη ενημερωθεί για τις προθέσεις των διοικούντων τον Παναθηναϊκό, οι οποίοι θέλουν να «δέσουν» τον Σουηδό στο «τριφύλλι», προσφέροντας του νέο συμβόλαιο με αύξηση των αποδοχών, κάτι που και ο ίδιος ο Μπεργκ βλέπει πολύ θετικά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η επέκταση που πρόκειται να προταθεί στον Μάρκους Μπεργκ είναι μέχρι και το 2018, ενώ το ραντεβού προσανατολίζεται στα τέλη Οκτώβρη, αρχές Νοέμβρη το πολύ.

Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα
Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα 8.765 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.