ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Άλλο πράγμα η Ευρώπη

Απόρησαν πολλοί βλέποντας «σφιγμένο» τον Παναθηναϊκό με Εστορίλ, Ντιναμό κάτι που ίσως να έχει ρίζες στο ματς με τους Βέλγους στη Λεωφόρο.

Άλλο πράγμα η Ευρώπη

Ενοχλήθηκαν οι οπαδοί που ανηφόρισαν στο Κορωπί για την παθητική στάση του Παναθηναϊκού απέναντι στο χωριουδάκι της Εστορίλ.

Η ομάδα έπαιξε υπερβολικά «σφιγμένα», χωρίς διάθεση να επιβάλλει και τον ρυθμό της, ενώ δεν πέρασε απαρατήρητο ότι δεν χρησιμοποιήθηκε λεπτό ο Βίκτωρ Κλωναρίδης που με την ταχύτητά του μπορούσε να προσφέρει. Ο κόουτς από πέρσι διδάσκει ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας που βασίζεται στο πρέσινγκ με τις πολλές μικρές πάσες όμως στα ευρωπαϊκά παιχνίδια αυτό δεν είναι εύκολο να υλοποιηθεί γιατί εκτός συνόρων ΟΥΔΕΙΣ αντίπαλος (ακόμα κι ο πιο αδύναμος) θα τρομάξει από το βάρος της φανέλας σου, κάτι που συμβαίνει στην Σούπερ Λίγκα.

Πιθανότατα ο Αναστασίου (που είναι ρούκι σε τέτοια ματς) να μην αφήνει χαλαρά τα …γκέμια ενθυμούμενος το κάζο με τη Σταντάρ Λιέγης όταν η ομάδα διατεθειμένη να παίξει φουλ επίθεση μετά το υπέρ της 1-0 δεν «προστάτεψε» τον Κοτσόλη, δεχόμενη δύο γκολ σε αντεπιθέσεις. Ακόμα κι τη Ντιναμό Μόσχας (που είναι μεν ποιοτική αλλά κατέβηκε στη Λεωφόρο χωρίς τον παικταρά Βαλμπουενά) αντιμετώπισε υπερβολικό σεβασμό (είδαμε π.χ ότι μετά την μείωση του σκορ οι αμυντικοί τους πανικοβάλλονταν), κάτι στο οποίο είχαν σταθεί και οι παίκτες μετά τη λήξη.

Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα
Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα 8.777 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δημήτρης Στρατής

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.