ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τραυματισμούς δεν βγάζει, αλλά…

Παρότι υπήρχαν φόβοι για την σωματική κατάσταση του Πέτριτς ο Κροάτης τραυματισμούς δεν βγάζει, έλα όμως που οι επιδόσεις του είναι φτωχές.

Τραυματισμούς δεν βγάζει, αλλά...

Τους τραυματισμούς του Μλάντεν Πέτριτς φοβόντουσαν στο Κορωπί αλλά τελικά προέκυψε  αγωνιστικό θέμα με τον Κροάτη που από δυνάμεις τα πάει μια χαρά.

Έχοντας ιστορικό μυϊκών προβλημάτων ο 33χρονος φορ έβγαλε άνευ προβλημάτων την προετοιμασία (στην Πολωνία δεν παρουσίασε το παραμικρό πρόβλημα αν και στην πρεμιέρα με τον Λεβαδειακό τέθηκε νοκ άουτ από το ζέσταμα λόγω ενοχλήσεων), σήμερα είναι 9ος σε λεπτά συμμετοχής στην Σούπερ Λίγκα (279΄) αν και δεν έχει εκμεταλλευτεί τον χρόνο που του δόθηκε.

Ο Νταμπίζας «τον έδωσε» στη συνέντευξη Τύπου για τα νέα αποκτήματα, αναφερόμενος στην δυσαρέσκεια που υπάρχει για τις επιδόσεις του. Με την επιστροφή του Μπεργκ λογικά ο χρόνος του θα μειωθεί εκτός κι αν μέχρι τότε έχει προλάβει να αποβεί κομβικός.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.640 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Τύπος αναφέρει ότι Φύσσας, Νταμπίζας έχουν ανοιχτά τα μάτια για περιπτώσεις επιθετικών, δεδομένης της συμφωνίας με τη Ρόμα να δοθεί χρόνος συμμετοχής στον Μπερίσα, κομματάκι δύσκολο το κόβουμε να έχει ο κυπελλούχος στον πάγκο του παίκτη με «βαρύ» συμβόλαιο.

Δημήτρης Στρατής

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.