ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Να παίξουμε γρήγορα και έξυπνα»

Ο Νίκος Παππάς μίλησε στο επίσημο σάιτ της Ευρωλίγκας και τόνισε ότι οι πράσινοι πρέπει να παίζουν γρήγορα και έξυπνα.

«Να παίξουμε γρήγορα και έξυπνα»

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είμαστε μια νέα ομάδα, έχουν έρθει αρκετοί νέοι παίκτες και σε αυτή την περίοδο προσπαθούμε να ετοιμάσουμε την ομάδα για το ξεκίνημα της σεζόν. Θα είναι δύσκολο, αλλά ελπίζουμε να είμαστε έτοιμοι. Είχαμε πολλούς τραυματισμούς στη διάρκεια της προετοιμασίας. Τα αποτελέσματα των φιλικών δεν ήταν το ζητούμενο για μας, αλλά να δούμε κάποια καινούρια πράγματα, που ο κόουτς Ιβάνοβιτς θέλει να βάλει στο παιχνίδι μας. Το πιο σημαντικό στοιχείο που θέλει να περάσει είναι να εφαρμόζουμε τα συστήματα με ταχύτητα, να παίζουμε γενικά γρήγορα κι έξυπνα».

Για το ποιος συμπαίκτης του τον έχει εντυπωσιάσει περισσότερο ως τώρα:«Έχουν έρθει πολλά νέα παιδιά. Πιστεύω πως ο Μπατίστα είναι ένας παίκτης που αποδίδει πολύ καλά, παίζει πολύ δυνατά και με έχει εντυπωσιάσει αρκετά».

Για τον δύσκολο όμιλο του Παναθηναϊκού στη Euroleague:«Δεν ξέρω σε τι κατάσταση θα είναι, αλλά πρόκειται για ομάδες που είναι πρωταθλήτριες στις χώρες τους και αυτό δείχνει ότι είναι δυνατές. Θα είναι ένας δύσκολος όμιλος, αλλά ο Παναθηναϊκός πάντα προσπαθεί για το καλύτερο κι έτσι θα προσπαθήσουμε να τους νικήσουμε».

Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς!
Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς! 24.003 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.