ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Το τρίποντο του Διαμαντίδη έκανε όλη τη δουλειά»

Ο Νίκος Παππάς σε δηλώσεις του σήμερα τόνισε ότι η νίκη σήμερα ήταν αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς.

«Το τρίποντο του Διαμαντίδη έκανε όλη τη δουλειά»

«Δεν είμαι εγώ ο μεγάλος πρωταγωνιστής. Το τρίποντο του Διαμαντίδη έκανε όλη τη δουλειά» είπε ο νεαρός παίκτης που με αρκετή δόση ειρωνείας τόνισε πως: «Μέσα στην εβδομάδα ειπώθηκε ότι εγώ δεν είμαι ταπεινός. Ας το δεχθώ και αυτό. Ωστόσο υπάρχουν και άλλα παιδιά που έκαναν πολύ καλή δουλειά».

Όσο για τη σημερινή νίκη είπε: «Ο Παναθηναϊκός έχει συνηθίσει να παίρνει κύπελλα και πρωταθλήματα, θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε στον τελικό και να κατακτήσουμε έναν τίτλο ακόμα. Συνεχίζουμε».

Ο Νίκος Παππάς μίλησε και για τον κόσμο του Παναθηναϊκού: «Αυτόν τον κόσμο τον έχουμε ανάγκη, έχει σταθεί δίπλα μας όλα αυτά τα χρόνια και ελπίζω να πανηγυρίσουμε μαζί τους και φέτος».

«Ο δολοφόνος με τη βίβλο»: Το πρόωρο τέλος του μπόμπερ που παραλίγο να στερήσει απ’ τον ΠΑΟ το πρώτο του ευρωπαϊκό σε
«Ο δολοφόνος με τη βίβλο»: Το πρόωρο τέλος του μπόμπερ που παραλίγο να στερήσει απ’ τον ΠΑΟ το πρώτο του ευρωπαϊκό σε 23.398 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.