ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Βαρύ… το φύλλο αγώνα

Το Φ.Α. που συνέταξαν οι διαιτητές του χθεσινού προημιτελικού ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, είναι βαρύ και «καίει» τον ιδιοκτήτη της «πράσινης» ΚΑΕ, Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Βαρύ… το φύλλο αγώνα

Συγκεκριμένα οι Γκόντας, Αναστόπουλος και Κορομηλάς ανέφεραν στο Φ.Α., την είσοδο κάποιων οπαδών του Παναθηναϊκού στο κλειστό, ενώ έγραψαν τις ύβρεις και τις απειλές προς το πρόσωπό τους, από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Συγκεκριμένα όσον αφορά την παρουσία οπαδών μέσα στο ΟΑΚΑ, ανέφεραν πως εισήλθαν στο κλειστό άτομα χωρίς να έχουν το δικαίωμα και έβριζαν τους παίκτες του Ολυμπιακού. Ενώ για τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, έγραψαν ότι βρισκόταν στο γήπεδο ενώ είναι τιμωρημένος από την ΕΦΙΠ (έχει καταθέσει έφεση) και μάλιστα στο 3ο δεκάλεπτο κατέβηκε στις court seats, βρίζοντας συνεχώς από κει τους διαιτητές με εκφράσεις όπως, «θα έρθω στο σπίτι σας το βράδυ!» και «τι σφυράτε ρε π…..ς γιοι;».

Στο τέλος του Φ.Α. αναφέρθηκε και η ένταση που δημιουργήθηκε ανάμεσα στην αστυνομία και φίλων του Παναθηναϊκού.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 18.154 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.