ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To πράσινο Μίλι

Ο νόμος του ΟΑΚΑ, καλωσορίσατε στη φάκα!

Η φανέλα με το τριφύλλι αναμφίβολα είναι η πιο βαριά η πιο μεγάλη η πιο δοξασμένη! Η πιο πετυχημένη ελληνική ομάδα όλων των εποχών, ο μπασκετικός Παναθηναϊκός έχει δημιουργήσει ένα μύθο απίστευτο. Γράφει στο «Πράσινο Μίλι», ο Κώστας Παπαγεωργίου.

Ο  νόμος του ΟΑΚΑ, καλωσορίσατε  στη φάκα!

Η φανέλα με το τριφύλλι αναμφίβολα είναι η πιο βαριά η πιο μεγάλη η πιο δοξασμένη! Η πιο πετυχημένη  ελληνική ομάδα όλων των εποχών, ο μπασκετικός  Παναθηναϊκός   έχει δημιουργήσει ένα μύθο απίστευτο.  Γράφει στο «Πράσινο Μίλι», ο Κώστας Παπαγεωργίου.

Σε όποια κατάσταση και αν βρίσκεται είτε φαβορί, είτε αουτσάιντερ είτε  με παικταράδες είτε με πιτσιρίκια είτε πλήρης είτε με τραυματίες είτε, είτε, είτε… Είναι εκεί και μάχεται και ΚΕΡΔΙΖΕΙ … Μεγάλο του θύμα ο Ολυμπιακός. Πέρα από τις πολλές νίκες που έχει  πετύχει η ομάδα μας  στο ΣΕΦ ή σε ουδέτερα γήπεδα έχει δημιουργήσει μια απίστευτη παράδοση στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων  με αντιπάλους  τους κακόμοιρους  ερυθρόλευκους δείχνοντας τη τεράστια δύναμη και αύρα που έχει αυτό το γήπεδο

Από τη σεζόν 1995-96 που  ο Παναθηναϊκός μετακομίζει στο παλάτι των κλειστών Ολυμπιακών εγκαταστάσεων χτίζει ένα μύθο. Ενας ναός για το τριφύλλι με όλα… τα κομφόρ. Εκεί οι ερυθρόλευκοι χάνουν   από τη Σπύρου Λούη! Σε 57 παιχνίδια με γηπεδούχο τον Παναθηναϊκό  σε Πρωτάθλημα-Κύπελλο και Ευρωλίγκα έχει 47 νίκες το τριφύλλι και μόλις 6 οι Πειραιώτες. Τα επιμέρους   43-5 για το πρωτάθλημα και τα play off, 4-0 για το Κύπελλο και 2-1  για την Ευρωλίγκα.  Αυτή είναι έδρα. Δεν περνάει κουνούπι… Μια Λεωφόρος για το μπάσκετ. Είπατε τίποτα;;;;

Εξυπνη σίτα το κλειστό του ΟΑΚΑ. Δεν περνάει γαύρος…

euro-crimes (9)

Μπαμπά πότε παίζουμε με τον Ολυμπιακό να… καλφώσω;;;;

10726377_800536139967607_235915657_n

77-76… Θέλω να το ακούω!!!

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ/ EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - PANATHINAIKOS

Τρελός Παπάς σε βάφτισε!!!

ÊÕÐÅËËÏ ÅËËÁÄÁÓ / ÐÁÏ - ÏÓÖÐ / CUP / PANATHINAIKOS - OLYMPIAKOS

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE