Μπάσκετ

Εκκολαπτόμενος ηγέτης

Εκκολαπτόμενος ηγέτης

Μπορεί αρκετοί να του καταλογίζουν στοιχεία «κωλοπαιδισμού», αλλά το παλικάρι το (παρα)κατέχει το σπορ. Ο Νίκος Παππάς άρχισε να γράφει τα πρώτα του πετυχημένα «χιλιόμετρα» σε ντέρμπι.

Για τον Νίκο Παππά έχουν γραφτεί πολλά. Ειδικά πέρσι όταν ο ταλαντούχος «μπόμπερ» εξαφανίστηκε από το rotation, κάνοντας πολλούς να υποθέσουν ότι προϋπήρξε σοβαρό πειθαρχικό παράπτωμα που δεν βγήκε προς τα έξω, απόδειξη των «καλών» αποδυτηρίων.

Ο Αντρέα Τρινκιέρι τον είχε αποκλείσει από την αποστολή του Ευρωμπάσκετ λέγοντας ότι στην εθνική θέλει αθλητές να σκέφτονται το σύνολο κι όχι τον εαυτό τους.

Από τον Πανιώνιο ο ταλαντούχος γκαρντ είχε τη φήμη παίκτη που δεν μπαίνει σε καλούπια κι είναι υπερβολικά εγωϊστής. Περιμέναμε να δούμε πως θα ήταν η πρώτη σεζόν σε τοπ επίπεδο ανταγωνισμού κι η αλήθεια είναι ότι ξετρελαθήκαμε με την πάρτη του στο Βελιγράδι όταν νίκησε μόνος τους «ερυθρόλευκους» της Σερβίας.

Για την… μητρική εταιρεία φύλαγε ακόμα μεγαλύτερα «γούστα», λίγες ώρες μετά αφότου οι δηλώσεις του με αφορμή τον Δημήτρη Διαμαντίδη («αυτός είναι ταπεινός, εγώ όχι») είχαν σπείρει ζιζάνια «κωλοπαιδισμού». Εμείς είδαμε έναν ασυγκράτητο γκαρντ (θυμίζει πολύ Σπανούλη) που δεν κώλωσε από το κάκιστο ξεκίνημά του (όπως αγωνίζεται δεν είναι σαν να λέει «σας έχω όλους για τ΄ αρ…δια μου»;) και στο τέλος «τρελάθηκε» με το κάρφωμα Μπατίστα σε σημείο να πάει πίσω από την μπασκέτα που η ομάδα έπαιζε άμυνα και να σκαρφαλώσει πάνω στις διαφημιστικές πινακίδες όντας σε απόλυτη νιρβάνα!

Αντετοκούνμπο: «Θέλω να παίξω στον Παναθηναϊκό»
POPULAR NOW Αντετοκούνμπο: «Θέλω να παίξω στον Παναθηναϊκό»

Εκκολαπτόμενος ηγέτης… Η συνύπαρξή του με τον Ιβάνοβιτς μπορεί να αποδειχθεί ευεργετική για το Νίκο αφού ο Σέρβος έχει κάνει επιστήμη την ανάδειξη γκαρντ (Μπένετ, Πριχιόνι, Ερτέλ, Χουέρτας, Καλντερόν).

Δημήτρης Στρατής

🏀 Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο μπάσκετ

FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ