ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Γιαννακόπουλος: «Τέλος στις δικαιολογίες»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, με δήλωσή του, τονίζει ότι η αποδοχή της παραίτησης του Μπαρτζώκα από την ΚΑΕ Ολυμπιακός είναι και παραδοχή των δικαιολογιών όλων αυτών των τελευταίων ετών, που μείωναν τις νίκες του Παναθηναϊκού εις βάρος τους!

Γιαννακόπουλος: «Τέλος στις δικαιολογίες»

Αναλυτικά η δήλωσή του

«Από τον Φεβρουάριο του 2013 και μετά, όταν και άρχισε η πορεία προς τα δυο συνεχόμενα νταμπλ, η ιδιοκτησία της ΚΑΕ Ολυμπιακός διαρκώς παρουσιάζεται ως δήθεν θύμα της ΚΕΔ, των διαιτητών, της ΕΟΚ, του ΕΣΑΚΕ και όχι του Παναθηναϊκού όπως ισχύει πραγματικά.

Αρα ουδέποτε υπήρξε θέμα ικανότητας ή επάρκειας προπονητή στο διάστημα αυτό, πάντα σύμφωνα με την εκτίμηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός!

Η αποδοχή, λοιπόν, της παραίτησης του Γιώργου Μπαρτζώκα αποτελεί ταυτόχρονα και παραδοχή της ΚΑΕ Ολυμπιακός ότι τόσο καιρό το μόνο που έκανε ήταν να μειώνει τις επιτυχίες του Παναθηναϊκού σε βάρος της, να λασπολογεί και να συκοφαντεί τους πάντες ώστε να δικαιολογήσει τις ήττες της.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 48.220 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Διαφορετικά θα έπρεπε να στηρίξει τον κ. Μπαρτζώκα παρά την απαίτηση των οπαδών τους όπως εκφράστηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Μετά την κατάρρευση όλων των επικοινωνιακών τεχνασμάτων τους, λοιπόν, προσδοκούμε σε αλλαγή πλεύσης της ΚΑΕ Ολυμπιακός»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...