ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Συνεχίζει το ψάξιμο

Οι πράσινοι παρά τον ενθουσιασμό που επικρατεί για τη νίκη επι του Ολυμπιακού γνωρίζουν ότι η ομάδα έχει «κενά» και ψάχνουν συνεχώς λύσεις για να τα «κλείσουν».

Συνεχίζει το ψάξιμο

Παρά την νίκη-πρόκριση επί του Ολυμπιακού οι πράσινοι συνεχίζουν την αναζήτηση για να καλύψουν τα κενά. Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς και οι συνεργάτες του, γνωρίζουν καλύτερα από όλους ότι μια ομάδα δεν χτίζεται ούτε με μία νίκη ούτε με μία καλή εμφάνιση.

Στα υπόψιν βρίσκεται και ο Μάρκους Σλότερ της Ρεάλ, που είχε απασχολήσει τον Παναθηναϊκό και το καλοκαίρι. Η περίπτωση αυτή είναι (ιδιαίτερα δύσκολη) καθώς ο μπασκετμπολίστας έχει διετές συμβόλαιο με την Ρεάλ και οι πράσινοι θα επιδιώξουν να τον κάνουν δικό τους καλύπτοντας μέρος του συμβολαίου του.

Παράλληλα δεν θα πρέπει να αποκλειστεί και η επαναπροσέγγιση στο θέμα Τζούλιαν Ράιτ. Ο Αμερικανός φόργουορντ είχε έρθει στην Ελλάδα, είχε συμφωνήσει με τους πράσινους, αλλά είχε κοπεί στα εργομετρικά λόγο μίας θλάσης που είχε. Ο Ράιτ βρίσκεται ακόμα στην Ελλάδα και συνεχίζει την αποθεραπεία του. Έτσι δεν είναι απίθανο οι πράσινοι να τoν δοκιμάσουν εκ νέου, αν δεν προχωρήσει η περίπτωση του Σλότερ ή αν δεν βρεθεί κάποια καλύτερη λύση.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 47.182 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...